De Renault Twingo E-Tech Electric is jouw ultieme stadsauto

De Twingo E-Tech electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw Twingo E-Tech electric.

De Renault Twingo E-Tech Electric is het stadsverkeer de baas

Vind je rijden in de stad lastig? De Renault Twingo E-Tech Electric is het stadsverkeer volledig de baas. De Renault Twingo E-Tech Electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

De Renault Twingo E-Tech Electric geeft je energie

Rijd je normaal in een automaat in ‘D’, de Renault Twingo E-Tech Electric heeft ook een B-rijmodus met 3 niveaus. Elk voor de mate van energieterugwinning bij het afremmen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

B3, bijvoorbeeld, is perfect voor het rijden in de stad. Je hoeft het rempedaal minder te gebruiken, voor een ‘one pedal driving-ervaring’, waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt er voor dat je helemaal stilstaat.

Op de snelweg kies je voor D of B1. En dan rijd je, alsof je op vakantie bent.

Renault Twingo E-Tech Electric stil rijden, snel laden

De volledig elektrische Renault Twingo E-Tech maakt het rijden in de stad -en ver daarbuiten- nóg leuker. Dankzij de superkleine draaicirkel parkeer je de geruisloze Renault Twingo E-Tech Electric op vrijwel elke plek. Met de slimme Caméléon lader kun je altijd en overal snel bijladen. Gewoon tijdens de lunch of koffiebreak en daarna… snel weer door! Kies je favoriete kleur en interieur en maak hem helemaal af met een opvallende striping.

De Renault Twingo E-Tech Electric is uitgerust met de slimme Caméléon-lader, waarmee je in de stad altijd op het maximaal beschikbare vermogen kunt laden, tot wel 22 kW. Dit maakt ‘m de meest praktische auto in zijn segment, want geen enkele andere auto kan zo snel AC-laden bij een openbaar laadpunt. Bij een 22 kW-laadpunt is de batterij van de Renault Twingo E-Tech Electric in slechts dertig minuten tot 80% opgeladen. Zo verlies je geen extra tijd aan het laden en hou je meer tijd over voor leuke dingen.

** In afwachting van definitieve homologatie.
WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.