Renault Clio E-TECH Full Hybrid… same love, new energy

De nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid onthult een scherpe en opwindende stijl met een bredere chromen grille, nieuwe 100% LED voor- en achterlichten en een sterk profiel aan de zijkanten. De sportiviteit komt tot uiting in elk detail bij de esprit Alpine uitvoering, bijvoorbeeld met zijn F1®-blade in de kleur gris schiste satin.

Clio geeft altijd energie

De nieuwe Renault Clio heeft een passend gamma benzine- en E-Tech full hybrid motoren, met één ding gemeen: uitstekende prestaties. Elektrisch rijden in de stad kan tot 40% brandstof besparen. De batterij wordt opgeladen tijdens het vertragen en remmen.

ultiem comfort

Neem plaats in een modern interieur met zijn biosourced bekleding en een stuurwiel met nieuw merklogo. Pas je rijervaring aan met de drie multi-sense modi. Geniet voor het ultieme comfort van de geluidskwaliteit van Bose®.

Een gastvrij welkom

Dankzij het comfort en de beschikbare ruimte kan je achterin genieten van 16,5 cm ruimte voor je knieën en optimale hoofdruimte voor zowel kinderen als volwassenen. Er is een royale bagageruimte van 391 liter beschikbaar. Door simpelweg de 1/3-2/3 bank neer te klappen, krijg je een ruimte tot 1.069 liter.

Altijd connected

De nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid verbindt je met de online diensten die je nodig hebt. Profiteer van het easylink systeem met 9,3 touchscreen: navigatie in de auto en Wireless Apple CarPlayTM en Android AutoTM. Vanaf het 10” digitale instrumentenpaneel heb je een perfect overzicht op alle informatie. Altijd een opgeladen telefoon met dank aan de centraal geplaatste inductielader.

20 geavanceerde rijhulpsystemen

Als onderdeel van het human first-programma biedt de nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid 20 geavanceerde rijhulpsystemen.