Renault Symbioz E-TECH Full Hybrid

De Renault Symbioz is een zeer complete SUV voor het hele gezin. Ontdek zijn hoogwaardige technologie, zoals het openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google services. En geniet van het verduisterende panoramisch glazen Solarbay®-dak.

De nieuwe Renault Symbioz E-TECH Full Hybrid is vanaf nu te bestellen.

E-Tech full hybrid 145 pk: rijbereik tot 1.000 km

In de stad rijd je met de nieuwe Renault Symbioz E-Tech full hybrid tot 80% van de tijd elektrisch¹ en bespaar je maar liefst tot 40% op brandstof. Als je remt of vaart mindert, laad je je batterij automatisch op, dankzij remmen met energieterugwinning. Je hoeft de nieuwe Symbioz niet aan te sluiten op een laadpaal om hem op te laden.

Innovatieve technologie verpakt in 1 m²

Geniet het hele jaar door van veel licht in de cabine en een perfect binnenklimaat met de Renault Symbioz. Het glazen Solarbay®-dak heeft vier verduisteringsinstellingen die je handmatig of met de spraakbediening via Google Assistent bedient.

Uitgebreide rijhulpsystemen

Met het Human First-programma biedt de nieuwe Renault Symbioz je 29 rijhulpsystemen met geavanceerde technologieën om jouw veiligheid en die van je passagiers te waarborgen.

Connected rijbeleving

Je bedient je nieuwe Renault Symbioz eenvoudig via het openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google-services. Direct vanaf het 10,4″ multimediascherm of via de My Renault-app.