Nieuwe auto kopen? Kies de Renault die bij jou past!

Hoe weet je welke auto precies bij je past? Dat ligt aan jouw levensfase. Ben je verliefd, ga je de wereld ontdekken? Ga je een gezin stichten? Carrière maken? Renault Velserbeek leeft met je mee! Een nieuwe auto kopen op het juiste moment. Dat betekent een auto kopen die precies bij je past. Bij jouw levensfase. Ben je jong en net verliefd? Dan staat de Renault Twingo voor je klaar.  Ga je samen de wereld verkennen? Stap in een Renault Kadjar en gá! Een gezinnetje stichten doe je met de Renault Scénic of Espace. Werk, carrière? Stap in de Renault Talisman of Renault Trafic Passenger. Kortom: Renault Velserbeek heeft voor al jouw levensfasen dé perfecte auto. Vraag een proefrit aan, stap in en ervaar de juiste keuze op het juiste moment.

E-TECH: de slimme hybride optie voor iedereen

Als pionier op het gebied van elektrisch rijden, hebben we nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld in samenwerking met het Renault F1 Team. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, bouwden we 2 sterke en zuinige hybride motoren.

Renault Clio
E-TECH Hybrid

Alles wat je verwacht van een Clio

Renault Clio Hybrid

Renault Captur
E-TECH Plugin Hybrid

De ultieme hybride stads-SUV

Renault Captur Plugin Hybrid

Renault Arkana
E-TECH Hybrid

Hybrid by nature

Renault Arkana

Renault Mégane Estate
E-TECH Plugin Hybrid

Driving pleasure renewed

Renault Mégane Estate Plugin Hybrid

De elektrische auto’s van Renault: zuinig en stil

Rijden in een elektrische auto is een geheel nieuwe en verrassende ervaring. Dat begint al met het aanzetten van de motor. Het blijft muisstil. Wanneer je het rechterpedaal lichtjes indrukt, zoeft jouw elektrische Renault er soepel vandoor. Vanaf nu wil je nooit meer een benzinemotor. Of een diesel. Je bent verkocht en rijdt de toekomst zelfverzekerd tegemoet. Wanneer stap jij over?