Nieuwe auto kopen? Kies de Renault die bij jou past!

Iedereen kan een Renault-model vinden dat bij hem of haar past. Of het nou om een personenauto of een bedrijfsauto gaat. Bij Renault heb je altijd een zeer ruime keuze. Van lekker compact tot extreem ruim. Elektrisch, hybride, een zuinige diesel of benzineauto: een Renault is er voor iedereen. Renault biedt vele rijhulp- en veiligheidssystemen. Die zorgen ervoor dat jij je ogen beter op de weg kunt houden en daarom veiliger kunt rijden. Rijstrookassistenten, parkeerhulp, grootlichtassistent, adaptive cruisecontrol of file-assistenten. Het zit er allemaal op. Standaard of optioneel. Hoe compleet wil jij je Renault-model hebben?

E-TECH: de slimme hybride optie voor iedereen

Als pionier op het gebied van elektrisch rijden, hebben we nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld in samenwerking met het Renault F1 Team. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, bouwden we 2 sterke en zuinige hybride motoren.

Clio E-TECH
Hybrid

Alles wat je verwacht van een Clio

Renault Clio Hybrid

Captur E-TECH
Hybrid

De ultieme hybride stads-SUV

Renault Captur Plugin Hybrid

Arkana E-TECH
Hybrid

Hybrid by nature

Renault Arkana

Austral
100% Hybride SUV

Tech control, take control

Renault Austral

De elektrische auto’s van Renault: zuinig en stil

Rijden in een elektrische auto is een geheel nieuwe en verrassende ervaring. Dat begint al met het aanzetten van de motor. Het blijft muisstil. Wanneer je het rechterpedaal lichtjes indrukt, zoeft jouw elektrische Renault er soepel vandoor. Vanaf nu wil je nooit meer een benzinemotor. Of een diesel. Je bent verkocht en rijdt de toekomst zelfverzekerd tegemoet. Wanneer stap jij over?