Nieuwe Renault Captur E-TECH Full Hybrid

De nieuwe Renault Captur E-Tech full hybrid is een stijlvolle, compacte SUV. Het design van de esprit Alpine-versie valt op door de stoere, nieuwe voorkant. De auto heeft het hightech openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google services* en een ruim modulair interieur en maar liefst 28 rijhulpsystemen. Ook leverbaar als mild hybrid, benzine-uitvoering en Bi-Fuel (LPG en benzine).

E-TECH Full Hybrid motor

Voordelen van elektrisch rijden zonder stekker: in de stad rijd je tot wel 80% van de tijd elektrisch, het brandstofverbruik ligt tot wel 40% lager en je hebt een rijbereik tot zo’n 1000 km. De batterij laadt automatisch op tijdens het rijden. Beleef de fantastische rijervaring met de 145 pk E-Tech full hybrid-motor. Krachtige prestaties, tot 80% elektrisch rijden in de stad, een groot rijbereik tot 1000 km en tot 40% minder brandstofverbruik. De batterij laadt eenvoudig op tijdens het rijden. Profiteer nu van de voordelen van elektrisch rijden, zonder stekker.

Connectiviteit

Ontdek het openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google services: realtime navigatie, spraakbediening en meer dan 50 apps. In de auto beschik je over het volledig connected openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google services. Toegankelijk via het nieuwe 10,4″ centrale touchscreen. Gebruik het via de My Renault-app.