Mobilize Financial Services en operational lease

Met operational lease neemt Mobilize Financial Services je alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door jou gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaal je maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van de auto meegenomen.

Rijd je meer kilometers dan verwacht? In dat geval waarschuwen wij je vroegtijdig. Zo voorkom je financiële verrassingen aan het einde van de lease-overeenkomst. Aan het einde van het leasecontract lever je de auto weer in bij je Renault-dealer. Je hebt dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto.

Voordelen van Operational Lease

Rijd in een gloednieuwe Renault voor één vast maandtarief
Stel jouw geheel nieuwe auto naar keuze samen, voor een vast laag bedrag per maand. Als je bij ons een auto leaset, krijg je onderhoud bij Renault Velserbeek. Onze accountmanagers houden je Renault in topvorm. Van APK tot klein onderhoud of grote reparaties. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor verzekering en wegenbelasting.
  • Geen investering voor de aanschaf van een leaseauto
  • Liquiditeitspositie van de onderneming wordt niet aangetast
  • Motorrijtuigenbelasting en verzekering inbegrepen
  • Reparatie en regulier onderhoud inbegrepen
  • Gedurende het contract bouw je schadevrije jaren op
  • Geen risico voor de onderneming dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
  • Vermindering van administratieve lasten
  • Altijd een nieuw, representatief wagenpark
Operational lease

Bijtelling

Als je in een auto van de zaak rijdt, moet je een bedrag bij je brutoloon optellen voor het voordeel dat je van het privégebruik hebt. Als je in dienst bent van een bedrijf, doet je werkgever dat voor je. Dit bedrag is de zogenaamde bijtelling. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de auto waarin je rijdt. Een werkgever houdt loonbelasting en premies in over de bijtelling. Ook zelfstandigen betalen bijtelling over privégebruik van een auto.

Operational lease

Verzekering en onderhoud

Naast de financiering regel je bij de Renault-dealer ook gemakkelijk je onderhoudscontract en autoverzekering. Het onderhoudscontract My Revision Extra Pro zorgt ervoor dat je geen onverwachte kosten voor onderhoud hoeft te verwachten. Ook het vervangen van de slijtagedelen is volledig gedekt. Met de Renault Autoverzekering heb je een uitgebreide dekking tegen een concurrerende premie.

Waarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Renault occasion zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats