Renault Rafale E-TECH Full Hybrid

De E-Tech full hybrid motor van de nieuwe Renault Rafale heeft een rijbereik tot wel 1.100 km en in de stad rijd je al snel tot 80% van de tijd elektrisch. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij, want wanneer je het gas loslaat of remt, laadt de batterij zichzelf op. Ben jij klaar voor een compleet nieuwe rijervaring?

De nieuwe Renault Rafale E-TECH Full Hybrid is verkrijgbaar medio 2024.

Een nieuwe benadering van performance

De Renault Rafale, een dynamische, sportieve SUV-coupé. Het design van de Renault Rafale is geïnspireerd op de luchtvaart en weerspiegelt de verfijnde, gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp. De sportback-carrosserie is het resultaat van een uitgebreid ontwerptraject. Het lijnenspel gaat naadloos op in het landschap zonder de harmonie ervan te verstoren.

Jij bepaalt het comfort en licht

Deze technologie omvat een enorm panoramisch glazen solarbay®-dak dat naar wens donkerder of lichter wordt. Jij bepaalt zelf hoeveel licht je wilt met behulp van de vier beschikbare opaciteitsstanden – comfort op maat voor jou.

Wendbaarheid en stabiliteit

Bij lage snelheid stuurt 4Control Advanced de achterwielen tot 5° in de tegenovergestelde richting van de voorwielen. Dit zorgt voor een draaicirkel die vergelijkbaar is met die van een stadsauto. Boven een snelheid van 50 km/u draaien de achterwielen tot 1° in dezelfde richting ter verbetering van de stabiliteit.

Actieve rijhulp

Active Driver Assist combineert de intelligente adaptieve cruisecontrol met Stop & Go functie. Het systeem regelt de snelheid op basis van de toestand van de weg, houdt veilige een afstand aan en zorgt voor rijbaancentrering. In de file laat het systeem de auto automatisch stoppen en starten.

Gericht op performance en toonaangevend

In de loop van de geschiedenis heeft Renault altijd pionierswerk verricht – zowel op de weg als in de lucht en op het spoor. Krachtige motorprestaties, aerodynamische efficiëntie, veiligheid in de auto: wij blijven verbeteren.