De nieuwe Renault Megane E-TECH, een opwindend nieuw tijdperk!

Een nieuwe generatie is geboren. Nieuwe technologie, gecombineerd met pure emotie en geïntegreerde Google-services zorgen voor een uitzonderlijke ervaring achter het stuur. Met een omhullende cockpit, intuïtieve bedieningselementen en het OpenR link-multimediasysteem was reizen nog nooit zo opwindend. We wisten dat we grenzen moesten verleggen om je zo’n speciale ervaring te bieden, dus dat hebben we gedaan.

Baanbrekend design

Een gloednieuw logo zet de toon. De nieuwe kleur Gris Rafale, gecombineerd met een zwart dak en 20” lichtmetalen wielen, full LED lichtsignatuur aan de voorzijde en verlichting met 3D effect aan de achterzijde: de Megane E-Tech 100% elektrisch biedt in alles de hoogste kwaliteit afwerking. Veiliger met scherper nachtzicht en met een groot aantal technologische innovaties ontwikkeld op ons nieuwe elektrische platform, brengt de Renault Megane E-Tech 100% elektrisch de toekomst van de auto naar vandaag.

100% high-tech

Leun achterover en ontspan in het geheel nieuwe passagierscompartiment waar alles is ontworpen om uw reis comfortabeler te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt, raak de openR-display aan en praat met het openR link systeem dankzij stemherkenning met Google integratie. Heb je trek? Vertel het en je vindt de beste plekken om te eten. Wil je naar een podcast luisteren? Geen probleem! Met je persoonlijke spullen opgeborgen in een van de vele opbergvakken voel je je meteen thuis, gekalmeerd door het buitengewone Harman Kardon® Sound System en de multi-sense aanpasbare sfeerverlichting. Een premium ervaring die alle zintuigen stimuleert.

Onverwachte rijsensaties

Kijk hoe de landschappen voorbij rollen in elektrische stilte. De versnelling is dynamisch, lineair en meeslepend. Geen aarzeling, geen trilling. Met de paddle shifters achter het stuurwiel voor regeneratief remmen geniet je van een geheel nieuwe rijervaring. De 220 pk sterke motor geeft tot 450 km* intens rijplezier. Laadt tot 300 kilometer rijbereik bij in 30 minuten** bij een snellader. De dichtstbijzijnde oplaadpunten verschijnen op het centrale scherm en de My Renault-app biedt bediening van het laden op afstand. Je bent weer klaar om te gaan! Schakel voor de verandering naar de B-modus en laad elke keer de batterijen op met extra energie als de auto vertraagt. Autorijden was nog nooit zo’n ervaring.

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. ** De oplaadtijden en bijgeladen actieradius zijn afhankelijk van temperatuur, vermogen van het laadpunt, rijstijl en laadstatus van de batterij.