Renault Kangoo, complete alleskunner

Het design van de Renault Kangoo is stijlvol en uniek. Vanaf de buitenkant herken je direct aan de vloeiende lijnen en tweekleurige bumper de merkidentiteit van Renault. En binnen vindt je vanaf nu drie comfortabele zitplaatsen voorin. Deze optie voor compacte bedrijfswagens is uniek in Nederland!

Op maat gemaakt

De Renault Kangoo is volledig aan te passen naar uw zakelijke wensen. Met de verschuifbare dakklep wordt het eenvoudig om af en toe extra lange voorwerpen te vervoeren. De laadruimte is vlak en de wielkasten nemen minimale ruimte in. Hierdoor is het mogelijk de lading optimaal te vervoeren. Een derde zitplaats maakt het mogelijk om een extra persoon te vervoeren. Dit kan net het veschil maken om alle personen in een keer op de plaats van bestemming te brengen.

High-Tech uitgerust

Uw mobiele kantoor richt u zelf in. De Kangoo is voorzien van de laatste systemen en technieken, verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur, slimme opbergvakken en optioneel een ingebouwd multimedia system met parkeercamera. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken.

De Renault Kangoo is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar in 3 verschillende lengtes en een uitgebreid gamma aan zuinige en krachtige motoren, waaronder een 100% elektrische versie. Er is altijd een Kangoo die bij u past!

Een optimaal wagenpark

Het wagenpark van uw bedrijf is een investering die verstandig beheerd moet worden. Met 3 lengtes en talrijke ombouwmogelijkheden en configuraties, biedt het Kangoo gamma alle oplossingen om een efficient wagenpark samen te stellen. Daarbij kunt u de co2-uitstoot en het verbruik aanzienlijk verlagen door te kiezen voor de efficiente ENERGY verbrandingsmotoren gecombineerd met de volledig elektrische Kangoo Z.E. versie.

Optimale laadcapaciteit

Met drie personen naar een klus? De Kangoo past zich snel aan. Hij is leverbaar met 3 zitplaatsen voorin. Een bestuurdersstoel en een 2-zitsbank met een opbergruimte onder de zitting, die een maximale inhoud heeft van 15 liter. De rugleuning van de 2-zitsbank kan apart worden neergeklapt om dienst te doen als tafeltje. De schuifbare dakklep zorgt voor nog meer ruimte en maakt het mogelijk extra lange voorwerpen te vervoeren.