Renault Kangoo, international van of the year 2022

Wat wil je ook, met dynamische rijeigenschappen en een fijne standaarduitrusting met onder meer airconditioning, cruisecontrol en parkeer-, licht- en regensensoren. En dat alles is verpakt in een strak, slim en fraai nieuw design.

Open voor nieuwe ontwikkelingen

Werk je veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor jou de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heb je genoeg ruimte voor je materiaal en kun je je bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

Innovatie door Renault

De Renault Kangoo voldoet aan al uw dagelijkse behoeften. Een uitgebreid scala aan rijhulpsystemen zorgen ervoor dat rijden in de Renault Kangoo veilig en comfortabel is. Uiteraard reduceren deze systemen de kans op schade tot een minimum. De 3 zitplaatsen zijn ideaal om gezamenlijk te reizen. De centrale rugleuning kan worden neergeklapt tot ‘mobile office’ want deze is voorzien van een handig werkblad. In de laadruimte biedt het ‘Easy Inside Rack’ extra mogelijkheden voor het vervoer van lange objecten. De uitklapbare binnengalerij aan het plafond en boven de passagiersstoel maakt het vervoer van lange voorwerpen eenvoudig terwijl het vloeroppervlak volledig behouden blijft.

Geen tijd te verliezen als je een veeleisende professional bent! Je (ont)grendelt en start je Renault Kangoo met je handsfree kaart, zonder dat je er zelfs maar iets aan hoeft te doen. Laad je smartphone tijdens het reizen eenvoudig op met de geïntegreerde inductielader. Het 8” Easy Link multimediascherm is uitgerust met smartphone-replicatie waarmee u gemakkelijk uw berichten kunt raadplegen of kunt telefoneren. Het maakt ook het gebruik van navigatie mogelijk, met automatische kaartupdates, verkeersinformatie en eventueel brandstofprijzen.

bouw – afbouw – onderhoud

Werk je in de bouw, afbouw, groenvoorziening of onderhoudsbranche? Laat jouw nieuwe Kangoo op maat ombouwen tot:

  • Werkbus
  • Pick-up

Goederen vervoeren

Heb jij een koerierdienst of een streetfood- of cateringbedrijf? De Renault Kangoo is eenvoudig om te bouwen:

  • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
  • Food truck voor evenementen
  • Pakkettransport