Nieuws

Strooizout

Laat strooizout uw auto niet bederven

Strooizout hecht zich aan gevoelige delen van uw geliefde Renault met alle gevolgen van dien. Pekel tast de onderkant van uw auto, zoals bijvoorbeeld de remleidingen aan en breekt de waxlaag af die de lak beschermt.

Renault 5

Renault 5 prototype, koplampen met een ondeugende knipoog

Een cultwagen uit de jaren zeventig met knipogende koplampen? Dat kan maar een auto zijn: de R5 natuurlijk! Zijn guitige blik maakt deel uit van ons erfgoed.
Renault Wintercheck

Zorgeloos en veilig de winter door!

De winter is nog in volle gang, maar is uw Renault nog wel winterproof? Rijd goed voorbereid de winter door met de Renault wintercheck!

Renault 4L

Renault viert zestigste verjaardag van iconische Renault 4L

Renault viert dit jaar de zestigste verjaardag van de Renault 4L. Het zeer succesvolle model, waarvan meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht in ruim honderd landen, is meer dan alleen een auto. Het is een regelrecht icoon.

Renault Voordeel

Profiteer op alle Renault-modellen van voordeel tot wel € 2.800,-

Op elk Renault-model doen wij jou een zeer aantrekkelijk aanbod. Bereken ook eenvoudig en snel jouw inruilwaarde van je huidige auto.

Duurzame HVO100 Brandstof

Alle Renault bedrijfswagenmodellen met dieselmotor geschikt voor duurzame HVO100 brandstof

Met de certificering van de Renault Master is het laatste Renault model met een dieselmotor gehomologeerd voor het gebruik van HVO100.

The Voice of Holland

Renault opnieuw partner tv-programma The voice of Holland

Renault is dit nieuwe, elfde seizoen net als vorig jaar officieel en exclusief automotive partner van het bekende tv-programma The voice of Holland.

Renault KANGOO en Renault EXPRESS

Revolutie in bestelwagensegment: nieuwe Renault KANGOO en Renault EXPRESS

Renault onthult de geheel nieuwe KANGOO en de eveneens geheel nieuwe EXPRESS. Om te kunnen voldoen aan alle behoeften van klanten, komen beide modellen als lichte bedrijfswagen en als personenauto op de markt.

Renault Talisman

Vernieuwd aanbod voor Renault Talisman

Het aanbod van de Renault Talisman en Renault Talisman Estate is geheel vernieuwd. Beide carrosserievarianten zijn vanaf begin 2021 leverbaar als...

Renault TWINGO Electric

De nieuwe Renault TWINGO Electric

Met de volledig elektrisch aangedreven Twingo Electric biedt Renault nu een uitvoering die nog meer rijplezier en comfort biedt.

E-TECH hybridemodellen

Renault introduceert drie nieuwe E-TECH hybridemodellen

Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en MEGANE Hatchback E-TECH Plug-in Hybrid breidt Renault het aanbod van hybridemodellen verder uit.

Renault Master

Renault Master nu ook als Work Edition

Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Deze versie combineert een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van € 1.300,-.