Nieuws

Profiteer op alle Renault-modellen van voordeel tot wel € 2.300,-

Op elk Renault-model doen wij jou een zeer aantrekkelijk aanbod. Bereken ook eenvoudig en snel jouw inruilwaarde van je huidige auto.

Renault Arkana

De nieuwe Renault ARKANA, sportief, hybride en ruim!

Renault breekt met de marktconventies door nieuwe ARKANA – de sportief gelijnde SUV coupé – in Europa te lanceren.

Renault KANGOO

Rijden met de nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen.

Renault EXPRESS

Rijden met de nieuwe Renault Express

De volledig nieuwe Renault EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het merk.

Renault Arkana

Prijzen nieuwe Renault ARKANA bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen.

Renault CAPTUR

Prijzen Renault CAPTUR E-TECH Hybrid 140 en R.S. Line bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Hybrid 140. Deze efficiënte hybrideversie wordt aangeboden naast de bestaande CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160.

Nieuwe Renault EXPRESS

Prijzen nieuwe Renault EXPRESS bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe EXPRESS. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar voor prijzen vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).

Subsidie

Profiteer nu tot € 5.000,- subsidie op de elektrische Renault bedrijfswagens

Als zakelijke klant kun je vanaf 15 maart 2021 aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe, 100% elektrische bedrijfswagen.

Renault Trafic Combi Spaceclass

De gloednieuwe Renault Trafic Combi en de gloednieuwe Renault SpaceClass

Renault onthult zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer in twee uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic en de SpaceClass.

Renault EXPRESS

De nieuwe Renault EXPRESS

Deze praktische en efficiënte bestelwagen is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Renault KANGOO

De nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen.

Renault Bedrijfswagens

Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.