Nieuws

Renault Mégane

Renault maakt prijzen nieuwe Mégane bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe Mégane. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten zullen aanspreken.

Renault Trafic Business

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

Renault Clio E-TECH en Renault Captur E-TECH

Prijzen nieuwe Renault CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie1 van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen en na de zomer bij de Renault dealer te bezichtigen zijn.

LPG

Renault CLIO en CAPTUR ook met LPG-installatie

Renault breidt het aanbod van de CLIO en CAPTUR verder uit met de TCe 100 Bi-Fuel. Deze motorvariant is uitgerust met een af-fabriek LPG-installatie zonder verlies aan bagageruimte en rijdt ook op benzine.

Renault Talisman

Nieuwe Renault Talisman: technologie en verfijning naar hoger niveau

Renault presenteert de nieuwe Talisman. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologie en verbeterde kwaliteit. Daarmee worden de belangrijkste succesfactoren van de Talisman sinds de lancering in 2015 naar een nog hoger niveau getild.

Renault Twingo Z.E.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. de grote vedette in de stad

Met de Twingo Z.E. biedt Renault nu een uitvoering met volledig elektrische aandrijving die nog meer rijplezier en comfort biedt. In combinatie met een sprankelende persoonlijkheid biedt het model zijn volledige potentieel in zijn favoriete omgeving.

Mégane E-TECH Plugin

Renault onthult nieuwe Mégane en Mégane E-TECH Plug-in

Renault presenteert de vernieuwde Mégane. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en wordt voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving. De verkoop van de nieuwe Mégane start komende zomer.

Renault Pro+ Bedrijfswagens

Renault PRO+ Bedrijfswagens met nieuwe Trafic aanwezig op VSK-beurs Utrecht

Renault PRO+ Bedrijfswagens is met een eigen stand aanwezig op de VSK-beurs die van 4 tot en met 7 februari a.s. wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de vakbeurs voor de installatiebranche is de nieuwe Renault Trafic uitgebreid te bezichtigen.

Renault Clio E-TECH en Renault Captur E-TECH

Wereldpremière nieuwe Renault Clio E-TECH en CAPTUR E-TECH Plug-in

Op het Autosalon van Brussel beleven de nieuwe Renault Clio E-TECH 140 en de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in 160 hun wereldpremière. Het betreft een ‘full hybrid’ versie van de Clio en een plug-in hybrideversie van de CAPTUR.

Renault E-TECH

Renault op de Autosalon van Brussel 2020: drie wereldprimeurs!

De nieuwe Renault Clio en nieuwe Renault Captur zijn vanaf midden 2020 leverbaar in Nederland met een full oplaadbare hybridemotor die de naam E-TECH draagt.

Renault Mégane R.S. Trophy-R

Nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R binnenkort leverbaar

Renault introduceert de nieuwe Mégane R.S. Trophy-R in Nederland. Het meest prestatiegerichte productiemodel van Renault ooit wordt in een gelimiteerde oplage van 500 genummerde exemplaren gebouwd.

Renault Captur

Vijf Euro NCAP sterren voor nieuwe Renault CAPTUR

De nieuwe Renault CAPTUR is door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid.