Nieuws

Renault Bedrijfswagens presenteert Trafic Shop & Go op BouwBeurs 2023

Renault Bedrijfswagens presenteert Trafic Shop en Go op BouwBeurs 2023

Van 6 tot en met 10 februari vindt de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste beurs voor de Nederlandse bouwsector.

Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

De AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, heeft de Renault Austral verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’.

Renault Espace

Renault Espace: zesde generatie wordt komend voorjaar onthuld

Voor de nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV van Renault werd al snel duidelijk dat de naam Espace de meest voor de hand liggende keuze zou zijn.

Overheidssubsidie elektrische Renault

Maak jij gebruik van € 2.950,- overheidssubsidie?

Vanaf 10 januari 2023 kun je weer subsidie aanvragen voor een elektrische auto. Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 2.950,-.

Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’.

Nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

Nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

De Renault Kangoo is een groot succes: Renault heeft al 4 miljoen exemplaren van de Kangoo verkocht in vijftig landen overal ter wereld.

Rijden met de volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ Tech SUV

Rijden met de volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ Tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken.

Renault Austral

Prijzen nieuwe Renault Austral

De prijzen van de nieuwe Renault Austral beginnen bij € 36.480,- voor de equilibre-uitvoering met de 96 kW (130 pk) sterke mild hybrid advanced-aandrijflijn.

Nieuwe Renault Austral nu te reserveren

Nieuwe Renault Austral nu te reserveren

De volledig nieuwe Renault Austral is met ingang van vandaag online te reserveren. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.

Nieuwe Kangoo en Master E-TECH electric

Renault vernieuwt elektrisch bedrijfswagenaanbod met nieuwe Kangoo en Master E-Tech electric

36 jaar na de lancering van een elektrisch prototype van de Renault Master en tien jaar na de verkoopstart van de elektrische Renault Kangoo Z.E. – is Renault uitgegroeid tot een pionier met elektrisch aangedreven bedrijfswagens.

Special Edition E-Tech engineered

Special Edition E-Tech engineered

Renault introduceert de uitvoering: ‘E-Tech engineered’, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur.

Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment versterken.