Nieuws

Renault Zoe

De nieuwe Renault ZOE: het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius.
Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R: pure performance

De nieuwe Mégane R.S. Trophy-R is het meest prestatiegerichte productiemodel van Renault ooit. Het model bezit alle knowhow die Renault Sport in talloze jaren autosport heeft opgedaan.

Renault Captur

De nieuwe Renault Captur: volledig nieuw, 100% Captur

Met 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. Ook vorig jaar was de Captur de populairste in zijn klasse.

Nieuwe Renault Master en Renault Trafic

Nieuwe Renault Master en Renault Trafic

Al 120 jaar een sterke speler op de bedrijfswagenmarkt – vernieuwt het aanbod van lichte bedrijfswagens (LCV’s) met vernieuwde styling, connectiviteit en op maat gesneden voorzieningen.

Verkoop nieuwe Renault Clio van start

Renault introduceert de nieuwe Clio in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag een demonstratieauto opgehaald. De nieuwe Clio is vanaf 22 juni ook te bezichtigen bij Renault Velserbeek.

Nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius.

Renault Clio

De volledig nieuwe Renault Clio: de beste Clio ooit

Renault presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht.

Renault Koleos

De nieuwe Renault Koleos

Met zijn robuuste vormgeving, hoog comfortniveau en uitstekende prestaties heeft de Renault Koleos zijn sporen verdiend in het wereldwijde SUV-segment.

Nieuwe Renault Clio scoort vijf sterren bij Euro NCAP crashtest

Nieuwe Renault Clio scoort vijf sterren bij Euro NCAP crashtest

De nieuwe generatie Renault Clio is door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid.

Master en Trafic

Renault maakt prijzen vernieuwde Master en Trafic bekend

De Trafic en Master, de twee belangrijkste bedrijfswagens in het aanbod van Renault , zijn grondig vernieuwd.

Prijzen nieuwe Renault Clio bekend

De vijfde generatie is op alle fronten atletischer en intelligenter en bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties, waarvan in totaal zo’n 15 miljoen exemplaren verkocht zijn.

Renault City K-ZE

Wereldpremière Renault City K-ZE

Met de wereldpremière van de Renault City K-ZE betreedt Groupe Renault ’s werelds grootste en snelst groeiende markt voor elektrische voertuigen.