Nieuws

Renault City K-ZE

Wereldpremière Renault City K-ZE

Met de wereldpremière van de Renault City K-ZE betreedt Groupe Renault ’s werelds grootste en snelst groeiende markt voor elektrische voertuigen.

Renault Twingo

Prijzen nieuwe Renault Twingo

Renault start met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen.

Renault Talisman

Renault Talisman als sportieve S-Edition

De Renault Talisman is nu ook leverbaar als S-Edition. Het betreft een nieuwe uitvoering die op het uitrustingsniveau Intens is gebaseerd en gekenmerkt wordt door zijn complete uitrusting en een sportieve uitstraling.

Renault Trafic Limited

Renault introduceert Trafic Limited

Renault introduceert een nieuwe topversie in het bedrijfswagenaanbod van de Trafic: de Limited. Zoals de naam al aangeeft, is deze uitvoering beschikbaar in een beperkte oplage, in dit geval honderd stuks.

Renault Twingo

Nieuwe Renault Twingo debuteert op Autosalon Genève

Naast de nieuwe Renault Clio wordt tijdens de Autosalon van Genève (7-17 maart 2019) de nieuwe Renault Twingo voor het eerst aan het publiek getoond.

Renault Clio

De nieuwe Renault Clio onthulling op Autosalon van Genève

Renault presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht.

Renault Clio

Nieuwe Renault Clio: onthulling exterieur

Renault presenteert het exterieur van de volledig nieuwe Clio. De nieuwe Renault Clio bezit sensuele vormen en oogt eleganter.

Renault Clio

Nieuwe Renault Clio: onthulling interieur

Renault presenteert het interieur van de volledig nieuwe Clio. Je ziet het meteen: een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Renault Twingo

De nieuwe Renault Twingo: meer fun en verfijnder dan ooit

De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit en biedt volop rijplezier.

Renault Captur

Nieuwe benzinemotoren voor Renault Captur

De Renault Captur is vanaf februari 2019 leverbaar met twee nieuwe benzinemotoren: de TCe 130 GPF en de TCe 150 EDC GPF.