Nieuws

Renault Twingo E-Tech electric Urban Night

Nieuwe limited edition: Renault Twingo E-Tech electric Urban Night

Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech electric: de Urban Night. Deze versie onderscheidt zich met zijn radicale look en vervangt de Série Limitée Vibes in de line-up.

Nieuwe Renault Trafic

Renault opent orderboeken nieuwe Trafic

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is vanaf nu te bestellen en perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders.

Megane E-Tech Electric

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric

Renault en elektrische auto’s, het is het verhaal van een ware pionier op dit gebied. En het verhaal is nog maar net begonnen.
Renault Arkana

De nieuwe Renault ARKANA, sportief, hybride en ruim!

Renault breekt met de marktconventies door nieuwe ARKANA – de sportief gelijnde SUV coupé – in Europa te lanceren.

Renault KANGOO

Rijden met de nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen.

Renault EXPRESS

Rijden met de nieuwe Renault Express

De volledig nieuwe Renault EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het merk.

Renault Arkana

Prijzen nieuwe Renault ARKANA bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen.

Renault CAPTUR

Prijzen Renault CAPTUR E-TECH Hybrid 140 en R.S. Line bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Hybrid 140. Deze efficiënte hybrideversie wordt aangeboden naast de bestaande CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160.

Nieuwe Renault EXPRESS

Prijzen nieuwe Renault EXPRESS bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe EXPRESS. Deze compacte en praktische bestelwagen is leverbaar voor prijzen vanaf € 12.990,- (excl. BTW/BPM).

Renault Trafic Combi Spaceclass

De gloednieuwe Renault Trafic Combi en de gloednieuwe Renault SpaceClass

Renault onthult zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer in twee uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic en de SpaceClass.

Renault EXPRESS

De nieuwe Renault EXPRESS

Deze praktische en efficiënte bestelwagen is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Renault KANGOO

De nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen.