Nieuws

Renault Talisman

Nieuwe Renault Talisman: technologie en verfijning naar hoger niveau

Renault presenteert de nieuwe Talisman. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologie en verbeterde kwaliteit. Daarmee worden de belangrijkste succesfactoren van de Talisman sinds de lancering in 2015 naar een nog hoger niveau getild.

Renault Twingo Z.E.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. de grote vedette in de stad

Met de Twingo Z.E. biedt Renault nu een uitvoering met volledig elektrische aandrijving die nog meer rijplezier en comfort biedt. In combinatie met een sprankelende persoonlijkheid biedt het model zijn volledige potentieel in zijn favoriete omgeving.

Mégane E-TECH Plugin

Renault onthult nieuwe Mégane en Mégane E-TECH Plug-in

Renault presenteert de vernieuwde Mégane. Het iconische model, waarvan sinds 1995 wereldwijd al 7 miljoen exemplaren verkocht zijn, is op alle fronten verbeterd en wordt voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving. De verkoop van de nieuwe Mégane start komende zomer.

Renault Pro+ Bedrijfswagens

Renault PRO+ Bedrijfswagens met nieuwe Trafic aanwezig op VSK-beurs Utrecht

Renault PRO+ Bedrijfswagens is met een eigen stand aanwezig op de VSK-beurs die van 4 tot en met 7 februari a.s. wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de vakbeurs voor de installatiebranche is de nieuwe Renault Trafic uitgebreid te bezichtigen.

Renault Clio E-TECH en Renault Captur E-TECH

Wereldpremière nieuwe Renault Clio E-TECH en CAPTUR E-TECH Plug-in

Op het Autosalon van Brussel beleven de nieuwe Renault Clio E-TECH 140 en de nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in 160 hun wereldpremière. Het betreft een ‘full hybrid’ versie van de Clio en een plug-in hybrideversie van de CAPTUR.

Renault E-TECH

Renault op de Autosalon van Brussel 2020: drie wereldprimeurs!

De nieuwe Renault Clio en nieuwe Renault Captur zijn vanaf midden 2020 leverbaar in Nederland met een full oplaadbare hybridemotor die de naam E-TECH draagt.

Renault Mégane R.S. Trophy-R

Nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R binnenkort leverbaar

Renault introduceert de nieuwe Mégane R.S. Trophy-R in Nederland. Het meest prestatiegerichte productiemodel van Renault ooit wordt in een gelimiteerde oplage van 500 genummerde exemplaren gebouwd.

Renault Captur

Vijf Euro NCAP sterren voor nieuwe Renault CAPTUR

De nieuwe Renault CAPTUR is door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid.

Nieuwe Renault Captur

Nieuwe Renault Captur nu bij ons in de showroom

Renault introduceert de nieuwe Renault CAPTUR die vanaf nu bij ons in de showroom te bezichtigen is. De volledig nieuwe, tweede generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer.

Renault Espace

De nieuwe Renault Espace: meer verfijning en intelligente technologie

Met meer dan 1,3 miljoen verkochte exemplaren sinds 1984 is de Renault Espace uitgegroeid tot een icoon. Het model vervult een voortrekkersrol en vindt zichzelf steeds opnieuw uit.

Nieuwe Renault Captur

Prijzen nieuwe Renault Captur bekend

De Renault Captur is met 1,5 miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De volledig nieuwe generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer.

Waterstof

Renault introduceert waterstof in lichte bedrijfswagen programma

Na uitgebreide tests is de waterstof technologie nu klaar voor toepassing in de praktijk. Net als in Japan, Korea, Californië en China hebben ook Europese overheden grote plannen voor de nieuwe mobiliteit.