De nieuwe Renault Trafic, sterk en efficiënt

De nieuwe Renault Trafic heeft strakkere lijnen meegekregen. Een grille met chromen afwerking en onderscheidende full LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel. Hierdoor word je minder snel moe en rijd je veiliger naar je bestemming.

Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? Vraag een proefrit aan en laat je overtuigen.

Nieuwe, krachtige motor met automaat

De nieuwe 2.0 dieselmotor van de vijfde generatie maakt gebruik van de nieuwste technologie om meer vermogen (+25 pk) en meer koppel (+40 Nm) te leveren die nog langer beschikbaar zijn en tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot omlaag gaan. Profiteer ook van meer rijplezier en houd meer controle over het daadwerkelijke brandstofverbruik.

Handig en connected

Geniet van een comfortabele rit door een maximumsnelheid in te stellen met de begrenzer of een constante snelheid met de cruisecontrol. Met de stuurwielbediening kun je het systeem in- of uitschakelen en de ingestelde snelheid aanpassen. Dringende zaken af te handelen? Zet je Renault Trafic veilig aan de kant haal je laptop eenvoudig en snel tevoorschijn. Dankzij een opbergvak aan de achterkant van de middelste zitplaats kun je altijd bij je laptop of tablet.

Laadruimte

In de laadruimte van de nieuwe Renault Trafic kun je maximaal 3 europallets laden met een maximumgewicht van 1.266 kg.

90 liter opbergruimte in de cabine

De nieuwe TRAFIC heeft vele handige oplossingen. Zoals 14 opbergvakken die goed over de passagiersruimte zijn verdeeld, waaronder een vak van 54 liter om grote voorwerpen op te bergen. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Parkeersensoren achter plus achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren gaat met de Renault Trafic zeer eenvoudig. De wagen is voorzien van parkeersensoren en een achteruitrijcamera, die beelden naar de binnenspiegel of het Media Nav Evolution-scherm stuurt.