Renault Trafic, jouw succesbooster

Expressieve koplampen, een vergroot logo, een brede en hoge voorbumper: de Renault Trafic heeft een sterke, vastberaden look. Ondernemers laten zien wie ze zijn met hun bedrijfswagen.

Gemaakt voor professionals

De effectiviteit van de Trafic wordt bewezen op de werkplaats. Met een hoog laadvolume tot wel 8,6 m3 kunt u gemakkelijk al uw gereedschap en materialen kwijt. Dit komt mede door de laadruimte die praktisch is ingedeeld, waardoor u deze optimaal kunt benutten. Het doorsteekluik in het tussenschot maakt het mogelijk om lange objecten te vervoeren tot wel 4,15 m (L2). Ook de cabine maakt uw werk prettiger door alle innovatieve oplossingen en opbergmogelijkheden. De Trafic maakt uw dagelijkse werkzaamheden als professional een stuk aangenamer!

Een mobiel kantoor

Het interieur van de Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet en laptop, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen op te bergen en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel… Met de Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Een robuust en dynamisch design, een compleet en hoogwaardig interieur, unieke uitrusting en nog efficiëntere motoren: de Trafic innoveert op elk vlak. De cabine is ontworpen als een ‘mobiel kantoor’ waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geïntegreerd. Handig: hij heeft de langste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzonder zuinige motoren zijn voorzien van betrouwbare en moderne technologie. Met de Trafic profiteert u dagelijks van deze innovaties.

Slimme technologie voor dagelijks gemak

Omdat gemak en veiligheid achter het stuur essentieel is, biedt de Trafic hier slimme oplossingen voor. De ”Wide View” dodehoekspiegel in de zonneklep vergroot uw zijdelingse gezichtsveld waardoor uw dode hoek met 75% wordt verkleind. De achteruitrijcamera met het geïntegreerde scherm in de achteruitkijkspiegel (of in het navigatiescherm) maakt het makkelijker voor u om veilig te manoeuvreren. En voor uw comfort maakt de handsfree card het mogelijk de deuren te openen en de auto te starten zonder sleutel. Slimme technologie om uw dagelijks werk gemakkelijk te maken.

Een grote verscheidenheid aan open ombouw mogelijkheden

De Renault Bedrijfswagen range biedt vele op- en ombouw mogelijkheden, aangepast aan uw professionele behoeften: van gekoeld vervoer, laad- en kiepbakken, imperial platformen, opbergkasten in de laadruimte, tot vervoer van minder valide personen. Onze aangepaste voertuigen zijn ontwikkeld door Renault in samenwerking met gecertificeerde ombouwers. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd en kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.