Renault Scenic E-TECH Electric

De nieuwe Renault Scenic E-TECH Electric. Alles is nieuw, behalve de naam en 100% elektrisch. Deze volledig elektrische gezinsauto is doelgerichter, toegankelijk en moderner dan ooit. De Renault Scenic E-TECH Electric tilt duurzame ontwikkeling en veiligheid naar een hoger niveau.

De nieuwe Renault Scenic E-TECH Electric is verkrijgbaar medio 2024.

90% recyclebare materialen

Geen leer in de cockpit en volledig recyclebare materialen voor de stoelen. In de cockpit is 28% van de materialen gerecycled³ en vervaardigd uit bioproducten. Met batterij met 12 repareerbare en recyclebare modules.

Detecteren, melden en begeleiden

Voor een veiligere rijervaring evalueert de veiligheidsscore voortdurend gegevens over snelheid, koers en veilige afstand. Na elke rit ontvangt de bestuurder een score. Op basis van de omgevingsinformatie informeert de Safety Coach de bestuurder in real-time over mogelijke gevaren tijdens het rijden.

E-Tech 100% electric aandrijfsysteem

Het nieuwe elektrische platform heeft een ultradunne batterij en een zeer laag zwaartepunt. Samen met de krachtige en soepele 220 pk elektrische motor garandeert de Renault Scenic E-Tech 100% electric een optimale rij-ervaring.

Tot 620 km zorgeloos rijden

De Renault Scenic E-Tech Electric heeft een warmtepomp voor een optimaal thermisch beheer en behoud van de actieradius. Hij voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van mobiliteit.

Binnen 30 minuten opladen tot 335 km aan actieradius

Laad de auto in slechts 30 minuten voldoende op voor lange ritten, tot wel 335 km aan WLTP-actieradius, bij een snellaadpunt met minstens 150 kW gelijkstroomvermogen. De Renault Scenic E-Tech 100% electric wordt geleverd met een laadkabel die geschikt is voor gebruik bij wandlaadpunten en openbare laadstations.

Stel je comfort in met solarbay

Geniet onder alle omstandigheden van optimaal visueel en thermisch comfort met het panoramische glazen solarbay-dak. Kies uit 4 verschillende combinaties de gewenste doorzichtigheid en activeer via een knop of met spraakbediening.

Ruimte voor iedereen in de auto

Dankzij de slim ontworpen platte vloer wordt de ruimte geoptimaliseerd. De auto heeft een royale opbergruimte van meer dan 38 liter. De achterstoelen bieden ruimte en comfort, met wel 27,8 cm aan knieruimte.