Renault Kangoo E-TECH Electric

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen.

300 km autonomie

Profiteer met de 100% elektrische Renault Kangoo E-Tech van een actieradius tot 300 km voor jouw dagelijkse ritten. Tijdens het rijden vergroten de drie regeneratieve remmodi het bereik van jouw auto door energie terug te winnen elke keer dat je afremt. Laad jouw voertuig eenvoudig op met de standaard 11 kW lader. Sluit de 100% elektrische Renault Kangoo E-Tech aan op een standaard wallbox om in 3,50 uur 100% van je autonomie terug te winnen. Kies de 22 kW 80 DC Quick Charge* versie: 30 minuten zijn genoeg om 170 km actieradius te laden!

* Quick Charge 80 kW optioneel.

17 rijhulpsystemen

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech electric helpen je in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

De Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houd je goed in de gaten wat er achter je wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouw je bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.

Maatwerk bedrijfswagen

Ben jij een technicus? Jouw voertuig wordt omgebouwd tot mobiele werkplaats. Groenteboer? Kies voor een gekoelde versie om je groenten en fruit te vervoeren. Tuinman, tuinarchitect, gemeente? Het pick-upmodel is voor jou gemaakt… Renault Kangoo biedt talloze soorten transformaties om aan jouw wensen te voldoen. Wat jouw activiteit ook is, je vindt binnen het assortiment het voertuig dat precies is aangepast aan jouw behoeften. Een groot netwerk van professionele door Renault goedgekeurde carrosseriebouwers biedt jou de aanpassingen die beantwoorden aan de vereisten van jouw bedrijf. Echt maatwerk!

De Kangoo E-Tech electric, zonder compromis

Een grote zijdelingse laadopening met Open Sesame® van Renault, een modulair interieur, geïntegreerde navigatie, 3 zitplaatsen met de voorbank met mobiel kantoor. Profiteer van dezelfde innovaties en voordelen als de brandstofversies van Kangoo terwijl je geniet van de voordelen van de 100% elektrische E-Tech-versie. Verwarm het interieur voor of start de airconditioning dankzij de programmeerbare thermische voorregeling via een eenvoudige link, of op afstand met de My Renault-app*, terwijl je jouw voertuig oplaadt. Alle comfort om een dag te beginnen met maximale autonomie en een voertuig dat klaar is om te vertrekken.

*Afhankelijk van de versie.