Salon de Promotion

Van 9 t/m 29 september 2019 is het Salon de Promotion bij Renault Velserbeek.
Profiteer nu van veel voordeel op alle modellen.

Vanaf € 20.690,-*
Voordeel € 3.500,-

Renault Captur, take the alternative road

De succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een subtiele chroomlijst en het (optionele) vaste glazen dak is de Renault Captur meer dan ooit afgestemd op stedelijke avonturiers.

Nieuwe ervaringen in de stad

Ontdek hoe het voelt om zelfverzekerd over grote en kleine wegen te rijden. Ga de uitdaging van de stad en zijn omgeving aan. Verken alle facetten van het dagelijkse leven in de Captur, met zijn grote bodemvrijheid, in de bumpers geïntegreerde skidplates voor en achter, en het panoramische glazen dak. Ervaar de warme sfeer van het kleurrijke, innovatieve interieur en geniet van het rijden in de stad.

Kwalitatief interieurdesign in je compacte SUV

Ervaar de zachte materialen op het dashboard, de armsteunen en de portieren. Ook de bekleding zorgt voor een zeer hoge kwaliteitservaring. Meer wensen? Personaliseer hem zelf verder!

De nieuwe Renault Captur staat stevig op zijn nieuwe 16” of 17” wielen en wacht alleen nog op u om nieuwe uitstapjes in de stad te bedenken. Uw crossover is bijzonder temperamentvol en heeft een sterke persoonlijkheid. De stijlvolle vormgeving van de LED-lampen voor en achter geeft blijk van de wil om uw dagelijks leven in een heel ander licht te zetten. De Captur verrijkt uw beleving van de stad.

Verzorgd interieur

De Renault Captur is geheel ingesteld op uw comfort. Wat te denken van het lederen stuurwiel? Het R-LINK multimedia – en navigatiesysteem is compatible met Android AutoTM en geeft u via het 7”-multimediascherm op het dashboard toegang tot uw smartphone. Geschikte apps op uw telefoon zijn te gebruiken tijdens het rijden en te bedienen via Android AutoTM op het scherm. Het Bose® premium soundsystem biedt u een uitzonderlijke geluidservaring dankzij 6 high definition speakers en een subwoofer. Laat u in vervoering brengen.

Het leven makkelijker maken

Met zijn vele opbergmogelijkheden maakt de Renault Captur het dagelijks leven gemakkelijker. Bijvoorbeeld met de magic drawer-lade in het dashboard, met een inhoud van 11 liter, genoeg voor kleine én grote spullen. In het dashboard is ook praktisch plaats voor je telefoon of je portemonnee. Het interieur is flexibel in te delen. De achterbank biedt drie zitplaatsen en is in twee ongelijke delen neerklapbaar. Hij is ook verschuifbaar! Speel met de ruimte en pas die aan je behoeften van het moment aan. De bagageruimte is afgedekt met een flexibele, verwijderbare en omkeerbare hoedenplank.