Renault Captur, voor elke levensstijl

Sportief gevormde flanken met een opvallende schouderlijn en stoere wielkasten. Skidplates vóór en achter, aluminium dakrails, een brede grille, een robuuste bumper met verchroomde inzetten… De nieuwe Renault Captur is trots op zijn SUV-looks. Met zijn kenmerkende C-shape LED dagrijverlichting ziet de nieuwe Renault Captur er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit.

Volledig aanpasbaar design

Carrosserie- en dakkleuren, dashboard en bekleding… Personaliseer je gloednieuwe Renault Captur! Laat zien wie je bent met de 90 exterieurcombinaties en de 18 interieurcombinaties en creëer een design dat bij jou past.

Revolutionaire makeover van het interieur

De eerste indrukken zodra je instapt: een high-tech interieur, luxe bekleding en een hoogwaardige afwerking… De nieuwe Renault Captur kreeg een revolutionair nieuw interieur dat bijzonder hoogwaardig aanvoelt. De volledig nieuwe Smart Cockpit omvat onder meer een naar de bestuurder gericht 9,3-inch touchscreen voor de bediening van het multimediasysteem, een aan jouw stijl aan te passen digitaal 10,2-inch instrumentenpaneel, een unieke zwevende middenconsole met E-shifter-versnellingspook en diverse slimme opbergruimten.

Nieuwe Renault Captur ook beschikbaar als Bi-Fuel

De nieuwe Renault Captur Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG. Dat betekent geld besparen én schoner rijden. LPG is namelijk een goedkopere brandstof dan benzine en wanneer je rijdt op LPG zorg je ook voor een lagere CO2-uitstoot. Voordeliger én schoner rijden dus. Je begint al met geld besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Laat zien wie je bent! De nieuwe Renault Captur nodigt je meer dan ooit uit om het design aan je eigen stijl aan te passen, zowel van binnen als van buiten: de kleur van het dak, de spiegelkappen, de skidplates… Er is keuze uit negentig combinaties voor het exterieur. En voor zowel de afwerking van de stoelen als de armleuningen en de centrale strook in het dashboard bestaat de keuze uit achttien combinaties om het interieur naar jouw smaak in te richten.

Maximale modulariteit

Geniet van de flexibele interieurruimte en de uitrusting die ontworpen is voor maximaal comfort. De nieuwe Renault Captur biedt de grootste bagageruimte in deze klasse (tot 536 liter) en profiteer van de achterbank die over maar liefst 16 centimeter in lengterichting verschuifbaar is. Moet je lange of grote spullen vervoeren? Klap de achterbank neer en creëer heel eenvoudig meer bagageruimte achterin, goed voor in totaal 1.334 liter.

Verbonden op weg

Het nieuwe EASY LINK multimediasysteem (9,3” of 7”) biedt geavanceerde en gebruiksvriendelijke connectiviteit. Het systeem werkt met Android Auto™ en Apple CarPlay™, zodat je de smartphone gemakkelijk en veilig in de auto kunt gebruiken. Zo heb je 4G-toegang tot heel veel diensten, zoals automatische Emergency Call bij een ongeval, automatische systeem- en kaart-updates, realtime verkeersinformatie, informatie over de brandstofprijzen in de omgeving waar je rijdt en Google Search om adressen te vinden. Net als op je smartphone kun je het scherm personaliseren en je eigen widgets kiezen. Een heel scala aan mogelijkheden die volledig tot hun recht komen op het grootste scherm in zijn categorie.

Met MY Renault blijf je verbonden met je nieuwe Renault Captur

De MY Renault-applicatie is vernieuwd: nu kun je op afstand met je auto communiceren en je krijgt er een hele reeks superhandige diensten bij. Zo kun je je reis makkelijk voorbereiden door de bestemming naar de auto te verzenden, en als je bent uitgestapt kun je de reis te voet met navigatie voortzetten, de auto lokaliseren, het onderhoud van je nieuwe Renault Captur opvolgen en een afspraak maken met Renault Velserbeek. Met MY Renault heb je je auto altijd binnen handbereik.