Renault Captur, voor elke levensstijl

Sportief gevormde flanken met een opvallende schouderlijn en stoere wielkasten. Skidplates vóór en achter, aluminium dakrails, een brede grille, een robuuste bumper met verchroomde inzetten… De Renault Captur is trots op zijn SUV-looks. Met zijn kenmerkende C-shape LED dagrijverlichting ziet de Renault Captur er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit.

Atletische vormgeving

Carrosserie- en dakkleuren, dashboard en bekleding… Personaliseer je gloednieuwe Renault Captur! Laat zien wie je bent met de 90 exterieurcombinaties en de 18 interieurcombinaties en creëer een design dat bij jou past.

Revolutionair interieur

De Renault Captur is voorzien van een 9,3” naar de bestuurder gericht touchscreen, een 10,2” aanpasbaar digitaal instrumentenpaneel en een zwevende console met e-shifter. Dankzij multi-sense-technologie kun je jouw eigen, persoonlijke rijervaring kiezen: 3 rijmodi en 8 lichtsferen die bij je stemming passen. Qua design valt de R.S. line-versie op: aluminium pedalen, R.S. line stoelbekleding en stuurwiel met rundleder bekleed, speciale gordels en speciale afwerking van het dashboard. En dankzij het glazen schuifdak geniet je van een bijzonder comfortabel licht interieur.

Laat zien wie je bent! De Renault Captur nodigt je meer dan ooit uit om het design aan je eigen stijl aan te passen, zowel van binnen als van buiten: de kleur van het dak, de spiegelkappen, de skidplates… Er is keuze uit negentig combinaties voor het exterieur. En voor zowel de afwerking van de stoelen als de armleuningen en de centrale strook in het dashboard bestaat de keuze uit achttien combinaties om het interieur naar jouw smaak in te richten.

Maximale modulariteit

Geniet van de flexibele interieurruimte en de uitrusting die ontworpen is voor maximaal comfort. De Renault Captur biedt de grootste bagageruimte in deze klasse (tot 536 liter) en profiteer van de achterbank die over maar liefst 16 centimeter in lengterichting verschuifbaar is. Moet je lange of grote spullen vervoeren? Klap de achterbank neer en creëer heel eenvoudig meer bagageruimte achterin, goed voor in totaal 1.334 liter.

Verbonden op weg

Het EASY LINK multimediasysteem (9,3” of 7”) biedt geavanceerde en gebruiksvriendelijke connectiviteit. Het systeem werkt met Android Auto™ en Apple CarPlay™, zodat je de smartphone gemakkelijk en veilig in de auto kunt gebruiken. Zo heb je 4G-toegang tot heel veel diensten, zoals automatische Emergency Call bij een ongeval, automatische systeem- en kaart-updates, realtime verkeersinformatie, informatie over de brandstofprijzen in de omgeving waar je rijdt en Google Search om adressen te vinden. Net als op je smartphone kun je het scherm personaliseren en je eigen widgets kiezen. Een heel scala aan mogelijkheden die volledig tot hun recht komen op het grootste scherm in zijn categorie.

Met MY Renault blijf je verbonden met je Renault Captur

De MY Renault-applicatie is vernieuwd: nu kun je op afstand met je auto communiceren en je krijgt er een hele reeks superhandige diensten bij. Zo kun je je reis makkelijk voorbereiden door de bestemming naar de auto te verzenden, en als je bent uitgestapt kun je de reis te voet met navigatie voortzetten, de auto lokaliseren, het onderhoud van je Renault Captur opvolgen en een afspraak maken met Renault Velserbeek. Met MY Renault heb je je auto altijd binnen handbereik.