Renault Arkana, een sportieve en ruime hybride SUV

De Renault Arkana E-Tech full hybrid heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse. Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat je verleiden door de exclusieve ‘Orange Valencia’ kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

Belichaming van sportiviteit

Zwart dak, lederen bekleding gemengd met alcantara en rode stiksels die ook op de deurpanelen terugkomen; er is geen twijfel dat het interieur sportiviteit uitstraalt. Achter het lederen stuurwiel wordt het dashboard in carbonlook onderbroken door een rode streep. De veiligheidsgordels zijn geaccentueerd door strepen in dezelfde kleur. De aluminium pedalen, de «e-shifter» versnellingspook zij perfect geschikt voor deze R.S. line-versie, waarvan de markeringen geen twijfel laten bestaan over de oorsprong ervan. Hier bent u klaar om anders te rijden.

Meer dan genoeg ruimte

De Renault Arkana evenaart de ruimte van een sedan: de voet- en knieruimte zetten nieuwe maatstaven. En dan niet te vergeten de kofferbak, die met 480 liter een royale inhoud biedt. De in hoogte verstelbare vloer kan in de lage positie worden geplaatst om het laadvermogen te maximaliseren; in hoge positie om het laden van zware voorwerpen te vergemakkelijken. Een configuratie waarmee u het meeste uit een vlak oppervlak kunt halen als de 2 / 3-1 / 3 rugleuningen van de achterbank zijn neergeklapt.

145 PK E-TECH hybride, veelzijdigheid van hybride

De innovatieve hybride technologie van E-Tech is geïnspireerd op de motorsport en is een combinatie van prestaties en efficiëntie. Je begint je ritten in de stad altijd met de elektrische modus. Je kunt ongeveer 80% van je ritten elektrisch rijden. Ook kun je je brandstofverbruik tot 40%* verminderen in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Door te remmen met energieterugwinning wordt de batterij tijdens het rijden automatisch opgeladen. Wat de omstandigheden ook zijn, je geniet van heerlijke ritten met een responsieve, snelle acceleratie. Voor optimale veelzijdigheid past de Arkana E-Tech full hybrid zich aan jouw rijbehoeften aan.

Domineer de weg vanaf uw cockpit

De Renault Arkana is uitgerust met vijftien innovatieve rijhulpsystemen. Uw SUV is absoluut veilig en belooft u beheersing van de weg.

  1. Het digitale instrumentenpaneel is buitengewoon efficiënt. Met het 7” cluster kunt u diverse rij-interfaces aanpassen.
  2. Op de hoogste uitrustingsniveaus siert een groot 9,3 inch verticaal touchscreen (7 inch horizontaal scherm op andere versies) de middenconsole. Samen met het instrumentenpaneel heeft uw auto een van de grootste schermoppervlakte in zijn categorie.

Volgeladen met technologie

De C-shape ledlamp herbergt 100% LEDkoplampen, een karakteristiek ontwerp dat ook aan de achterkant terug te vinden is. Binnenin is de middenconsole, met daarboven een groot horizontaal 7-inch of verticaal 9,3-inch* touchscreen, voorzien van een automatische elektrische parkeerrem. Er zijn ook verschillende opbergruimtes aanwezig. Comfort en ergonomie gaan hand in hand, zoals blijkt uit het nieuwe Bose®-geluidssysteem* met negen luidsprekers. Als het op rijden aankomt, biedt het multi-sense-systeem een keuze uit 4 rijmodi en 8 verschillende ambianceverlichtingen voor een persoonlijke rijbeleving.

*Beschikbaarheid afhankelijk van de versie.