Renault Arkana, een sportieve en ruime hybride SUV

De nieuwe Renault Arkana E-Tech full hybrid vindt de sports-SUV opnieuw uit. Met een gestroomlijnd silhouet, verhoogde bodem vrijheiden opnieuw vormgegeven grille combineert hij met succes een dynamische vorm met een ruim interieur en dito bagageruimte.

Sportieve charme

Met een volledig opnieuw vormgegeven grille waarin het nieuwe Renault-embleem is verwerkt, draagt de voorkant bij aan het design van de auto. Aan de achterzijde benadrukken de zwarte dubbele uitlaat en de brede spoiler het dynamische karakter. De emblematische F1®-blade straalt sportiviteit uit. De achterkant blijft niet onopgemerkt met zijn doorschijnende rooklichten, het nieuwe donker chromen Renault embleem en de zwarte Arkana aanduiding.

Meeslepend plezier

Premium-touch materialen, licht en ruimtelijk interieur met elektrisch bedienbaar glazen panoramadak, verwarmde voorstoelen en prachtige muziekervaring met het Bose®-geluidssysteem met Fresh Air subwoofer technology. Multisense-technologie biedt je een gepersonaliseerde ervaring. De leisteenafwerking van het dashboard is elegant en draagt bij aan een moderne look. Profiteer maximaal van het Bose® premium audiosysteem met zijn 9 krachtige luidsprekers.

E-TECH full hybrid 145 hybride rijden zoals het moet

De E-TECH full hybrid 145 aandrijflijn maakt de auto een genot om in te rijden. Omdat de auto altijd in de elektrische modus wordt gestart, is de acceleratie vloeiend en dynamisch. Geniet in de stad of op de openbare weg van stilte, reactievermogen en wendbaarheid.

Altijd connected

Het Easy Link navigatiesysteem met het portrait 9,3 inch touchscreen vergemakkelijkt de toegang tot routes, widgets en jouw persoonlijke profiel. Houd essentiële rij-informatie direct in het zicht door deze weer te geven op het configureerbare digitale instrumentenpaneel van 10,2 inch. Krijg direct toegang tot jouw applicaties, afspeellijsten, contacten en favorieten op het centrale scherm dankzij smartphone-mirroring. Met de My Renault-app beheer je jouw auto op afstand en eenvoudig via je smartphone: connected diensten, locatie van het voertuig, onderhoudsgeschiedenis, onderhoudsherinneringen en service-afspraken.

Ruim en veelzijdig interieur

De sportiviteit van de lijnen vormt een aanvulling op het royale interieur en de grote bagageruimte van maximaal 513 liter. De zorgvuldig vormgegeven ruimte achterin bestaat uit drie zitplaatsen en 21 cm knieruimte. In de lage stand maximaliseert de in hoogte verstelbare vloer de laadcapaciteit van 1.263 liter; in de hoge positie vergemakkelijkt het het laden van zware voorwerpen. Een configuratie die je bovendien een volledig vlak oppervlak geeft zodra de 1/3-2/3 rugleuningen van de achterbank zijn neergeklapt.

20 geavanceerde rijhulpsystemen

Als onderdeel van het human first-programma biedt de nieuwe Renault Arkana E-TECH full hybrid 20 geavanceerde rijhulpsystemen.