Elke dag op pad met de Renault ZOE E-Tech Electric

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De Renault Zoe E-Tech electric heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

ZOE zoals nooit tevoren

De Renault Zoe E-Tech electric heeft meer karakter dan ooit. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-shape LED-lichtsignatuur, mistlampen met chromen omlijsting en een assertieve grille. De achterlichten hebben meer persoonlijkheid dankzij de LED-verlichting die de carrosserie breder laat lijken. Onder de motorkap, waarvan de scherpe contouren het oog naar het grote, opvallende logo leiden, introduceert Renault een nieuwe, krachtige motor die nog meer rijplezier biedt. Dankzij de nieuwe B-modus hoef je in het stadsverkeer nog nauwelijks je rempedaal te gebruiken.

Een cocon van comfort

De Renault Zoe E-Tech electric is verbonden met zijn omgeving, maar in de eerste plaats vooral met jou. Dankzij de Handsfree Card ontgrendelen de deuren automatisch terwijl je je ZOE nadert en betreed je een wereld die technologie koppelt aan eenvoud. Het interieur is een comfortabele, stille cocon met bekleding en decoratieve elementen gemaakt van 100% gerecycled* materiaal. Het dashboard is modern en ergonomisch, voorzien van een nieuw 10-inch TFT-cluster voor de bestuurder dat alle nodige informatie toont tijdens het rijden. Dankzij de handige bedieningsknoppen op het nieuwe stuurwiel heb je de belangrijkste functies van je auto binnen handbereik. De smartphonehouder onder de e-shifter is uitgerust met een inductielader voor draadloos opladen. In het midden van het dashboard bevindt zich het grote 9,3-inch scherm van het nieuwe EASY LINK multimediasysteem, zodat je vlot kunt navigeren.

Grenzen zijn er om verlegd te worden. De Renault Zoe E-Tech electric heeft een grotere actieradius: tot 395 km WLTP. Je kunt dus gerust de hele week rijden als je de batterij volledig hebt opgeladen. Beheer het energieverbruik en het terugwinnen van energie tijdens het remmen, dankzij de econometer op het 10-inch TFT cluster.

Overal gemakkelijk opladen

Je kunt de Renault Zoe E-Tech electric overal opladen. Daardoor is hij nog beter geschikt voor dagelijks gebruik. Als je hem ’s nachts thuis aansluit op een Wallbox met een minimaal vermogen van 7,4 kW, dan laadt hij de batterij volledig op terwijl je slaapt. Voor grotere afstanden kun je dankzij de nieuwe 50kW Combo CSS-aansluiting van de ZOE gebruikmaken van snellaadstations, waar je in slechts 30 minuten de batterij kunt opladen voor 150 km extra actieradius. De slimme Caméléon®-lader past zich direct aan op het maximaal beschikbare vermogen van openbare laadpunten (tot 22 kW), voor een optimale laadtijd, afhankelijk van het gebruikte laadpunt. Daardoor kun je altijd en overal gebruikmaken van het steeds groter wordende aantal publieke laadpunten en snelladers. En om je het leven nóg makkelijker te maken, geeft de Renault Zoe E-Tech electric op het 9,3 inch grote EASY LINKscherm alle laadpunten en hun vermogen weer die in de omgeving van je bestemming beschikbaar zijn. Opladen was nog nooit zo eenvoudig.

Het plezier van elektrisch rijden

Als je nu al graag in de Renault ZOE rijdt, dan geeft de nieuwe Renault ZOE je nog meer rijplezier. De nieuwe elektromotor (R135) heeft een vermogen van 100 kW (135 pk), waarmee de nieuwe Renault ZOE nog pittiger rijdt. Je haalt er een topsnelheid van 140 km/uur mee en je kunt makkelijker inhalen en accelereren op snelwegen.

Ontdek een nieuwe ontspannen manier van rijden. Met een eenvoudige druk op de versnellingspook (E-Shifter) schakel je naar de B-modus, waarin de Renault ZOE efficiënter afremt wanneer je je voet van het gaspedaal haalt. Hiermee bespaar je meer energie. De Renault ZOE biedt in de B-modus een hele ontspannen manier van rijden waarbij je het rempedaal niet zo vaak hoeft te gebruiken.