Renault Master Z.E.
100% elektrisch leveren

De nieuwe Renault MASTER Z.E. geeft je ritten een boost. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

Eenvoudig opladen

Overal waar u zich bevindt, kunt u de Renault Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert van een nieuwe generatie Z.E. Batterij, uitgerust met geoptimaliseerd elektronisch management. Met dank aan de My Z.E. Applicatie, heeft u toegang tot My Z.E. waarbij u verbinding kunt maken met uw smartphone of computer om het bereik van uw Master Z.E. te bekijken. Met de Web Simulator-pagina kunt u het rijbereik simuleren in verschillende rijsituaties waarbij de benodigde oplaadtijd wordt getoond. Hierdoor kunt u met een vertrouwd gevoel de weg op.

Interieurdesign

De nieuwe MASTER Z.E. ziet er piekfijn uit dankzij de aangepaste indeling van het interieur, het ergonomische dashboard en het R-LINK Evolution-multimediasysteem.

Voor elk project een juiste maatvoering

Niets houdt u tegen met een van de versies van de Master Z.E. De bestelwagens bieden u een laadvolume van 8 tot 13m3, een laadvermogen tot wel 1100 kg, achterdeuren en een schuifdeur, alles om laden en lossen gemakkelijker te maken. De platformcabine versies maken een groot aantal ombouwen mogelijk. Doordat de Master Z.E. verkrijgbaar is in verschillende versies, past de Master Z.E. zich aan al uw behoeften aan en is het uw ideale partner in de stedelijke gebieden.

Uw bereik is 100% gecontroleerd

De Master Z.E. heeft een realistisch bereik van 120km. Met de Z.E. Trip applicatie, kunt u via het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem, eenvoudig laadpalen langs uw route vinden en hun beschikbaarheid bekijken. Met de Z.E. Pass, heeft u toegang tot veel oplaadpalen en kunt u gemakkelijk betalen met een kaart of een smartphone-app. Zo simpel is het.