Renault Trafic E-TECH 100% electric
ruime actieradius sterke bedrijfswagen

Je rijdt overal naartoe met de Trafic E-Tech 100% electric. Want je hebt onbeperkte toegang tot milieuzones en alle stadscentra. Rijd je vaak langere afstanden? Dan biedt de actieradius tot zo’n 294 km een oplossing voor elke bestemming. En dat allemaal zonder CO₂-uitstoot.

Afmetingen en toebehoren op maat gemaakt

De Trafic E-Tech 100% electric heeft een laadvolume van 8,9 m3. De lading kan worden vastgezet door gebruik te maken van de 18 sjorogen. Met een lengte van 4,15 meter biedt de Trafic E-Tech 100% electric de beste laadlengte in zijn klasse. Lange lading meenemen is nu een fluitje van een cent, dankzij het luik in het tussenschot en de ruimte onder de bijrijdersstoel. Profiteer van toebehoren die speciaal zijn ontwikkeld voor je interieurafwerking en opslagbehoeften.

Een cabine speciaal voor professionals

De Renault Trafic E-Tech 100% electric biedt een volledig naar eigen wens in te delen werkruimte. Net als de versie met brandstofmotor. De brede middenstoel kan worden ingeklapt om ruimte te maken voor je laptop, tablet of de ingebouwde documenthouder.

Actieradius en opladen beheren

Met de My Renault-app en mobilize services kun je de actieradius van je Renault Trafic E-Tech 100% electric beter beheren en vind je beschikbare laadpunten onderweg.

Connected services

Profiteer van de connected services van Renault in de auto of op afstand via de Renault-app: resterende actieradius, laadstations in de buurt, opladen inplannen, routeplanner en nog veel meer.