Renault Espace E-TECH Full Hybrid,
ruimte zal altijd de ware luxe zijn

De nieuwe Renault Espace E-TECH Full Hybfid heeft een atletisch design met een gespierde schouderlijn. Aan de zijkanten reikt het glasoppervlak vrijwel tot aan de achterzijde, wat bijdraagt aan de elegante uitstraling. De achterzijde is subtiel verfraaid met een achterspoiler in het verlengde van de daklijn.

In lijn met de huidige trends heeft de zesde generatie van de Renault Espace bescheidenere afmetingen. De nieuwe Espace is weliswaar 14 centimeter korter, maar desondanks is de lengte van het interieur met derde zitrij 2,48 meter – nog meer ruimte dan het interieur van de huidige generatie.

100% hybride

De nieuwe Renault Espace is voorzien van een E-tech full hybrid aandrijving van 200 pk (147 kW). U kunt maar liefst 1.100 km rijden zonder tussentijds te hoeven stoppen en op te laden. Elektrisch rijden is mogelijk tot 130 km/u en tot 80% elektrisch rijden in de stad.

Comfort voor alle passagiers

Een eersteklas rit waarin je plaatsneemt op een met exclusief leder beklede loungestoel met comfortabele kussens. Tot wel 40 liter aan opbergruimte is verdeeld over het interieur, waaronder 25 liter voorin. De passagiers op de tweede rij beschikken over de meeste beenruimte in de categorie, terwijl de rugleuning over 31 graden kan worden versteld.

4Control advanced: wendbaarheid en stabiliteit

Met het grootste gemak manoeuvreren in de stad. De draaicirkel van 10,4 m is vergelijkbaar met die van een stadsauto, met 5° tegensturende achterwielen. De achterwielen draaien 1° in dezelfde richting wanneer je sneller dan 50 km/u rijdt.

Active driver assist

Als de rijomstandigheden het toelaten, past het systeem de snelheid aan de voorligger aan, terwijl het een veilige afstand in acht neemt en de rijbaancentrering behoudt.