Renault Express, efficiëntie voor jouw bedrijf

Met zijn praktische en moderne design is de Renault EXPRESS ideaal voor dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3 m3.

Robuust en dynamisch

Heb je een bedrijf en zoek je een bestelwagen die even dynamisch is als jijzelf? Dan is de Renault EXPRESS voor jou gemaakt! Zijn vloeiende lijnen worden benadrukt door doeltreffende zijbeschermingen. Het herkenbare front en de C-shape led dagrijverlichting weerspiegelt de visuele identiteit van Renault. De gespierde grille en brede motorkap geven de nieuwe EXPRESS een robuuste uitstraling.

Inladen en wegwezen

Ben je dagelijks in de weer met laden, lossen en weer inladen? Met zijn asymmetrische achterdeuren die 180° openen, een bruikbaar volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 meter tot het stalen tussenschot, biedt de Renault EXPRESS de beste verhouding tussen laadlengte en totale voertuiglengte. De schuifdeur aan de zijkant biedt een uitzonderlijk brede opening van 716 mm, waardoor je makkelijk bij de lading kunt. De Renault EXPRESS is gewoonweg geknipt voor je!

Rijdende werkplaats

Optimaliseer je laadruimte, vergroot je opbergruimte en houd al je gereedschap altijd binnen handbereik. Transformeer nu jouw Renault EXPRESS in een echte rijdende werkplaats voor nog meer praktisch gebruik en verhoogde productiviteit.

Rij met totale gemoedsrust

Op zoek naar een efficiënte vervoersoplossing? De Renault EXPRESS beschikt over essentiële en praktische uitrustingen. Het gestroomlijnde dashboard onderstreept de grote binnenruimte van de bestuurderscabine. De smartphone replicatie biedt een ongekend gebruiksgemak. Met deze functie kun je gebruikmaken van de navigatie van je telefoon, evenals berichten verzenden en bellen vanaf het 8” scherm op het dashboard. Het 8’’ EASYLINK multimedia- en navigatiesysteem is ook compatibel met APPLE Carplay & ANDROID Auto. Dankzij de verschillende opbergoplossingen (tot 48 liter) kan de beschikbare ruimte volledig worden benut. En met de draadloze smartphone lader kun je je telefoon gemakkelijk draadloos opladen terwijl je aan hetrijden bent.