Renault Clio Estate, aantrekkelijke, sportieve station

Met de nieuwe Renault Clio Estate is het liefde op het eerste gezicht. Het expressieve en sensuele design is helemaal aan te passen aan jouw visie op elegantie. Stap in het stijlvol ingerichte interieur en laat je meevoeren op een reis vol plezier.

Geniet van het comfort

De nieuwe Renault Clio Estate is een praktische gezinsauto voor dagelijks gebruik. Profiteer optimaal van de vele opbergmogelijkheden, de neerklapbare stoelen en de grote bagageruimte om al je spullen mee te nemen.

Reis eerste klas

Het interieur van de Renault Clio Estate is smaakvol en verfijnd ingericht. We hebben alle materialen zorgvuldig gekozen om een perfecte harmonie van het interieur te bewerkstelligen.

De Renault Clio Estate is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je tijdens het rijden bijstaan. Met de nieuwe generatie rijhulpsystemen behoort rijstress in de stad tot het verleden. Je hoeft alleen nog maar te genieten.

Een unieke auto naar je eigen smaak

Bij de Renault Clio Estate is het liefde op het eerste gezicht. Met het personalisatieaanbod creëer je een eigen unieke stijl. Stel je Clio Estate naar wens samen met een panoramisch glazen dak of andere details in de afwerking aan de buitenkant. In het interieur zijn de bekleding, het dashboard, de omlijsting van de ventilatoren en versnellingspook naar eigen smaak aan te passen. Creëer je eigen unieke leefwereld voor dagelijks comfort.

Verwen je zintuigen

Voor de Renault Clio Estate kun je het online multimediasysteem kiezen dat bij je past: R-LINK, Media Nav of R&GO. Ook op audiogebied valt er niets te klagen: het premium audio systeem van Bose is het beste wat er is. Ervaar bij iedere rit nieuwe sensaties.