Renault Clio E-TECH Hybrid, alles wat je verwacht van een Clio

De Renault Clio E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

Tot wel 80% elektrisch rijden in de stad

Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De Renault Clio E-TECH Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.

Nieuwe rijbeleving

De Renault Clio E-TECH Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak kun je snel accelereren. Je creëert met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen jouw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Efficiënt in de stad én op de snelweg

Als je kiest voor een hybride Renault, verbruik je tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer je op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO E-TECH heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig.

Alle voordelen van de CLIO, maar dan hybride

In het interieur volgt de E-TECH de standaarden van de nieuwe CLIO : veel ruimte voor de inzittenden, grote touchscreens en de maximale score voor veiligheid dankzij de nieuwste EASY DRIVE rijhulpsystemen. Met de MULTI-SENSE rijmodus ‘Sport’ kan het vermogen van de elektrische motor gebruikt worden voor maximale prestaties, terwijl in ‘Eco’ zo zuinig mogelijk kan worden gereden. Daarnaast biedt de nieuwe CLIO E-TECH een “EV-modus”, waarin de auto volledig elektrisch kan rijden. Ideaal voor gebruik in de stad.