Nieuws

Nieuwe Renault Captur

Nieuwe Renault Captur nu bij ons in de showroom

Renault introduceert de nieuwe Renault CAPTUR die vanaf nu bij ons in de showroom te bezichtigen is. De volledig nieuwe, tweede generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer.

Renault Espace

De nieuwe Renault Espace: meer verfijning en intelligente technologie

Met meer dan 1,3 miljoen verkochte exemplaren sinds 1984 is de Renault Espace uitgegroeid tot een icoon. Het model vervult een voortrekkersrol en vindt zichzelf steeds opnieuw uit.

Nieuwe Renault Captur

Prijzen nieuwe Renault Captur bekend

De Renault Captur is met 1,5 miljoen verkochte exemplaren uitgegroeid tot de bestverkochte compacte SUV in zijn klasse. De volledig nieuwe generatie heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en oogt atletischer en dynamischer.

Waterstof

Renault introduceert waterstof in lichte bedrijfswagen programma

Na uitgebreide tests is de waterstof technologie nu klaar voor toepassing in de praktijk. Net als in Japan, Korea, Californië en China hebben ook Europese overheden grote plannen voor de nieuwe mobiliteit.

Renault Zoe

De nieuwe Renault ZOE: het plezier van 100% elektrisch rijden bereikt een nieuw niveau

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius.
Renault Captur

De nieuwe Renault Captur: volledig nieuw, 100% Captur

Met 1,2 miljoen verkochte exemplaren sinds de introductie in 2013 is de Renault Captur de bestverkochte stads-SUV. Ook vorig jaar was de Captur de populairste in zijn klasse.

Nieuwe Renault Master en Renault Trafic

Nieuwe Renault Master en Renault Trafic

Al 120 jaar een sterke speler op de bedrijfswagenmarkt – vernieuwt het aanbod van lichte bedrijfswagens (LCV’s) met vernieuwde styling, connectiviteit en op maat gesneden voorzieningen.

Verkoop nieuwe Renault Clio van start

Renault introduceert de nieuwe Clio in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag een demonstratieauto opgehaald. De nieuwe Clio is vanaf 22 juni ook te bezichtigen bij Renault Velserbeek.

Nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE presteert beter dan ooit dankzij een hoger vermogen, meer laadmogelijkheden en een nog grotere actieradius.

Renault Clio

De volledig nieuwe Renault Clio: de beste Clio ooit

Renault presenteert de volledig nieuwe Clio. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1990 zijn circa vijftien miljoen exemplaren verkocht.

Renault Koleos

De nieuwe Renault Koleos

Met zijn robuuste vormgeving, hoog comfortniveau en uitstekende prestaties heeft de Renault Koleos zijn sporen verdiend in het wereldwijde SUV-segment.

Nieuwe Renault Clio scoort vijf sterren bij Euro NCAP crashtest

Nieuwe Renault Clio scoort vijf sterren bij Euro NCAP crashtest

De nieuwe generatie Renault Clio is door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid.