Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.

Renault Bedrijfswagens

“Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe Kangoo, nieuwe Express en de nieuwe Trafic bieden we een vernieuwd en groter aanbod. De innovatie Open Sesame by Renault* van de nieuwe Kangoo is een wereldprimeur voor lichte bedrijfswagens. Als leider in lichte bedrijfswagens in Europa bereiden we ons ook voor op de toekomst met nieuwe producten en diensten voor elektriciteit en waterstof”
Mark Sutcliffe, SVP LCV Business Unit.

In het segment van compacte bestelauto’s biedt Renault met de nieuwe Kangoo en de nieuwe Express een tweeledig aanbod.

  • De nieuwe Kangoo is een innovatieve bedrijfswagen met een atletische en dynamische vormgeving. Met innovaties zoals Open Sesame by Renault* en meer comfort en technologieën aan boord zorgt hij voor een revolutie in het segment.
  • De nieuwe Express is een praktische en efficiënte bedrijfswagen met een dynamisch en robuust design. Hij heeft ongeëvenaarde afmetingen, zoals de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume.

Bij de middelgrote bedrijfswagen Trafic versterkt Renault het DNA met een elegant design en meer veiligheid. Nu leverbaar zijn de uitvoeringen voor personenvervoer staan vanaf mei bij de Renault-dealer in de showroom, de bedrijfswagenuitvoering volgt eind 2021.

Aanvullend op dit nieuwe aanbod breidt Renault het aanbod van op maat gemaakte oplossingen en diensten van Renault Pro+ verder uit. Daarmee sluit het perfect aan op de nieuwe toepassingen van professionals. Renault Pro+ biedt kant-en-klare digitale en connectiviteitsoplossingen. Deze worden ondersteund door een netwerk van 626 Renault Pro+ organisaties en een netwerk van 400 ombouwers.

Om de overgang naar emissievrij rijden te ondersteunen biedt Renault een volledig aanbod van producten en diensten

De opvolger van de succesvolle Kangoo Z.E. is de nieuwe Kangoo E-TECH Electric. Deze elektrische Kangoo is voorzien van een nieuwe 44 kWh batterij en een actieradius van 265 km. Via dochteronderneming Elexent biedt Renault laadoplossingen voor wagenparken.

Renault is sinds 2011 pionier op het gebied van elektrische bedrijfswagens en sinds 2014 ook op het gebied van waterstof. Voor het einde van 2021 introduceert Renault de Master Hydrogen. In samenwerking met Plug Power wil Renault in 2030 een marktaandeel van 30% bereiken in het segment van lichte bedrijfswagens met brandstofcel en waterstoftechnologie. Ook bieden Renault en Plug Power laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride wagenparken.