Vernieuwd aanbod voor Renault Talisman

Het aanbod van de Renault Talisman en Renault Talisman Estate is geheel vernieuwd. Beide carrosserievarianten zijn vanaf begin 2021 leverbaar als aantrekkelijke en rijk uitgeruste Business-uitvoeringen in combinatie met efficiënte benzine- of dieselmotoren die voldoen aan de emissienorm Euro 6d-Full.

Renault Talisman

Het vernieuwde motorengamma van de Renault Talisman en Talisman Estate wordt gevormd door de TCe 140 GPF en TCe 160 GPF benzinemotoren en de Blue dCi 160 en Blue dCi 190 dieselmotoren. Daarbij is alleen de TCe 140 gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. De overige motorvarianten worden standaard geleverd in combinatie met de automatische EDC-transmissie.

Aantrekkelijke Business-uitvoeringen

Het aanbod van de Renault Talisman en Talisman Estate begint bij de uitvoering Business Zen. Deze versie biedt een aantrekkelijke prijsstelling in combinatie met een rijke standaarduitrusting, met onder andere het EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, Renault MULTI-SENSE, LED-verlichting voor en achter, 17” lichtmetalen wielen en zwart stoffen bekleding.

Na de Business Zen volgt de Business Intens. Die voegt het 10,2” Virtual Cockpit aan de uitrusting toe, evenals een 9,3” touchscreen voor het EASY LINK systeem en diverse geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Active Emergency Breaking System. 4CONTROL vierwielbesturing is voor de Business Intens optioneel leverbaar in combinatie met Electronic Damper Control en 19” lichtmetalen wielen.

De topuitvoering in het aanbod is de Business Initiale Paris. Deze exclusieve versie combineert de uitrusting van de Business Intens met een head-up display, meervoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel inclusief verwarming en massagefunctie, zwart nappa-lederen bekleding, Bose audiosysteem, specifieke 19” Initiale Paris lichtmetalen wielen en standaard 4CONTROL met Electronic Damper Control.

Versieprijzen Renault Talisman

Versieprijzen Renault Talisman Estate

1 Gemiddelde CO2-uitstoot g/km (gemeten volgens EG-richtlijn 715/2007).
2 De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gebaseerd op de WLTP – testmethode voor de standaarduitvoering van de versie zonder opties. Het toevoegen van opties of optiepakketten kan van invloed zijn op de daadwerkelijke hoogte van de CO2-uitstoot en het bpm-bedrag. Raadpleeg de configurator op Renault.nl voor de meest actuele prijsstelling en bpm.
3 Consumentenadviesprijs is prijs inclusief afleverkosten: kosten rijklaar maken (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, € 10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem), registratiekosten (t.w.v. € 53,40, deels btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 30 incl. 21% btw).