Renault opnieuw partner tv-programma The voice of Holland

Renault is dit nieuwe, elfde seizoen net als vorig jaar officieel en exclusief automotive partner van het bekende tv-programma The voice of Holland. Daarbij zet Renault de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid in de schijnwerpers. Deze innovatieve bestseller is in diverse afleveringen te zien en de uiteindelijke winnaar van dit seizoen gaat met de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid naar huis.

The Voice of Holland

Op vrijdag 20 november om 20.00 uur barst bij RTL 4 het elfde seizoen van The voice of Holland los. Het muzikale spektakel is al tien seizoenen de grootste talentenjacht op televisie en breekt keer op keer kijkcijferrecords, zowel nationaal als internationaal. In het populaire programma is dit seizoen een prominente rol weggelegd voor de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Zo worden de deelnemers in de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid van huis opgehaald en naar de studio gebracht met presentatrice Geraldine Kemper achter het stuur. De finale van The voice of Holland vindt dit seizoen plaats op 26 maart 2021.