Nieuws

Renault Talisman

Vernieuwd aanbod voor Renault Talisman

Het aanbod van de Renault Talisman en Renault Talisman Estate is geheel vernieuwd. Beide carrosserievarianten zijn vanaf begin 2021 leverbaar als...

Renault TWINGO Electric

De nieuwe Renault TWINGO Electric

Met de volledig elektrisch aangedreven Twingo Electric biedt Renault nu een uitvoering die nog meer rijplezier en comfort biedt.

E-TECH hybridemodellen

Renault introduceert drie nieuwe E-TECH hybridemodellen

Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en MEGANE Hatchback E-TECH Plug-in Hybrid breidt Renault het aanbod van hybridemodellen verder uit.

Renault Master

Renault Master nu ook als Work Edition

Renault introduceert een nieuwe uitvoering van de Master: de Work Edition. Deze versie combineert een extra rijke uitrusting met een klantvoordeel van € 1.300,-.

Renault Zoe

Renault introduceert Série Limitée Rivièra als nieuwe topversie van Renault ZOE

Renault introduceert een nieuwe topuitvoering van de volledig elektrische ZOE, de bestverkochte elektrische auto van Europa.

Renault eWays

Renault eWays

Van 15 tot en met 27 oktober 2020 zal de eerste editie van Renault eWays plaatsvinden, een digitaal media evenement gewijd aan de elektrische mobiliteit.

Renault ARKANA

Nieuwe Renault ARKANA, de hybride SUV Coupé voor Europa

Goed nieuws: de Renault ARKANA komt naar Europa. Deze hybride SUV Coupé is voorzien van de nieuwste technologieën en wordt ook verkrijgbaar als nieuwe R.S. Line-uitvoering met een extra sportief en dynamisch karakter.

Renault ZOE Cargo

Renault ZOE nu ook als ‘Cargo’ voor bezorgdiensten

De 100% elektrische Renault ZOE is nu voor slechts € 1.049,- excl. BTW om te bouwen naar een Renault ZOE Cargo. De ombouw gebeurt achteraf en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen (prijzen vanaf € 35.190,- inclusief batterijkoop).
Renault Clio 30 jaar

Renault Clio viert 30-jarig jubileum

Dertig jaar stijlvolle en technologische evolutie, dertig jaar trachten te voldoen aan de wensen van een actieve klantengroep, dertig jaar onderdeel van het leven… Wie heeft er vandaag de dag niet van de Clio gehoord?

Renault elektrisch rijden

Renault viert elektrisch rijden met Laad Me campagne en lied

Vandaag lanceert Renault een nieuwe campagne en het lied ‘Laad Me’, gezongen door Mariëlle Flens (singer-songwriter). Het lied is geschreven voor de gelijknamige meerjarige campagne van Renault.
Renault Twingo Electric

Prijzen nieuwe Renault Twingo Electric bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe TWINGO Electric. De volledig elektrisch aangedreven variant van de karaktervolle stadsauto is leverbaar vanaf € 20.590,-.

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

De Renault CLIO en CAPTUR zijn nu ook leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste en gunstig geprijsde versies is zo laag mogelijk, voor een zo laag mogelijke bijtelling als de auto zowel zakelijk als privé gebruikt wordt.