Nieuws

Renault Austral

Nieuwe Renault Austral toont zijn elegante en krachtige silhouet

In lichte en donkere vormen toont de nieuwe Renault Austral een eerste glimp van zijn elegante en krachtige silhouet.

RENAULT MÉGANE E-TECH Electric

Nieuwe Renault Megane E-Tech Electric

Renault maakt de prijzen bekend van de geheel nieuwe, 100% elektrische Megane E-Tech electric. De vooruitstrevende nieuwkomer in het EV-segment wordt geleverd met keuze uit twee batterijpakketten.

Renault Austral

Renault onthult naam nieuwe SUV: Austral

Renault onthult de naam van een nieuwe SUV die de huidige Renault Kadjar zal vervangen Austral en wordt in het voorjaar van 2022 onthuld.

Nieuwe Renault Kangoo uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’

De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’ (IVOTY). De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten.

Renault Kangoo E-TECH Electric

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

Renault introduceert de nieuwe Kangoo E-Tech electric. Deze 100% elektrisch aangedreven versie legt de lat hoger dan ooit om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van professionals.

Renault Twingo E-Tech electric Urban Night

Nieuwe limited edition: Renault Twingo E-Tech electric Urban Night

Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech electric: de Urban Night. Deze versie onderscheidt zich met zijn radicale look en vervangt de Série Limitée Vibes in de line-up.

Nieuwe Renault Trafic

Renault opent orderboeken nieuwe Trafic

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is vanaf nu te bestellen en perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders.

Megane E-Tech Electric

De nieuwe Renault Megane E-Tech Electric

Renault en elektrische auto’s, het is het verhaal van een ware pionier op dit gebied. En het verhaal is nog maar net begonnen.
Renault Arkana

De nieuwe Renault ARKANA, sportief, hybride en ruim!

Renault breekt met de marktconventies door nieuwe ARKANA – de sportief gelijnde SUV coupé – in Europa te lanceren.

Renault KANGOO

Rijden met de nieuwe Renault KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen.

Renault EXPRESS

Rijden met de nieuwe Renault Express

De volledig nieuwe Renault EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het merk.

Renault Arkana

Prijzen nieuwe Renault ARKANA bekend

Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe ARKANA. De nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen.