Nieuws

Nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

Nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric

De Renault Kangoo is een groot succes: Renault heeft al 4 miljoen exemplaren van de Kangoo verkocht in vijftig landen overal ter wereld.

Rijden met de volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ Tech SUV

Rijden met de volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ Tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken.

Renault Austral

Prijzen nieuwe Renault Austral

De prijzen van de nieuwe Renault Austral beginnen bij € 36.480,- voor de equilibre-uitvoering met de 96 kW (130 pk) sterke mild hybrid advanced-aandrijflijn.

Nieuwe Renault Austral nu te reserveren

Nieuwe Renault Austral nu te reserveren

De volledig nieuwe Renault Austral is met ingang van vandaag online te reserveren. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is.

Nieuwe Kangoo en Master E-TECH electric

Renault vernieuwt elektrisch bedrijfswagenaanbod met nieuwe Kangoo en Master E-Tech electric

36 jaar na de lancering van een elektrisch prototype van de Renault Master en tien jaar na de verkoopstart van de elektrische Renault Kangoo Z.E. – is Renault uitgegroeid tot een pionier met elektrisch aangedreven bedrijfswagens.

Special Edition E-Tech engineered

Special Edition E-Tech engineered

Renault introduceert de uitvoering: ‘E-Tech engineered’, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur.

Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment versterken.

Renault Megane E-Tech electric

Nieuwe Renault Megane E-Tech electric door Euro NCAP bekroond met vijf sterren

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests van Euro NCAP volgens het nieuwste 2022-testprotocol.

Renault Megane E-Tech electric

Rijden met de nieuwe Renault Megane E-Tech electric

Rijden met de nieuwe Renault Megane E-Tech electric: De veelzijdige 100% elektrische hatchback

Nieuwe Renault Austral

Nieuwe Renault Austral: zichtbare kwaliteit vanaf de eerste aanblik

De nieuwe Renault Austral geeft zijn geheimen verder prijs en laat zien hoeveel zorg er is besteed aan de afwerking van zijn interieur.

Renault Austral

Nieuwe Renault Austral: een nieuw interieur

Na de onthulling van zijn silhouet, laat de nieuwe Renault Austral een eerste glimp van het interieur zien aan de hand van designschets.

Nieuwe Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic is per direct beschikbaar

Renault versterkt het bedrijfswagenaanbod met de nieuwe Trafic. Het model is perfect afgestemd op de behoeften en verwachtingen van professionals en wagenparkbeheerders.