E-Tech engineered uitvoering: nieuwe stijl voor een nieuw leven met de hybride-technologie van Renault

Renault introduceert de uitvoering: ‘E-Tech engineered’, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur.

Special Edition E-Tech engineered

De E-Tech engineered uitvoering is gebaseerd op het design van de nieuwe Megane E-Tech electric en geeft een extra modern tintje aan de vier modellen die reeds beschikbaar zijn in Europa en daarbuiten.

De E-Tech engineered uitvoering deelt de eigenschappen en features van de succesvolle R.S. Line en is voorzien van een nieuwe frisse look met sportieve kleuren en materialen die nog meer aansluiten bij de hedendaagse trends. De E-Tech engineered uitvoering wordt in Nederland ook aangeboden op de E‑Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. Prijzen volgen in een later stadium.

EEN HOOGWAARDIGE, SPORTIEVE LOOK

Het exterieurdesign van de E-Tech engineered uitvoering valt op door de warm titanium accenten op onder meer de voorbumper met F1 blade. Een ander onderscheidend detail is het iconische ruitvormige logo van het merk en de modelletters in glanzend zwart op de voor- en achterzijde van de auto. De algehele look wordt afgemaakt door de nieuwe E-Tech Hybrid- of Plug-in Hybrid-badge op de achterklep die alle elektrische modellen van Renault met elkaar ‘verbinden’. Een laatste kenmerk is de stijlvolle grafische ‘handtekening’ op het bestuurdersportier. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende carrosseriekleuren.

Binnenin straalt de E-Tech engineered uitvoering eveneens een gevoel van visuele eenheid en karakter uit dankzij de warm titanium stiksels op de bekleding en de decoratieve goudkleurige accenten op het dashboard en de ventilatieopeningen. De E-Tech-signatuur wordt nog eens onderstreept door de letter ‘E’ op het stuurwiel. Alle nieuwe designdetails geven de E-Tech engineered uitvoering een nog elegantere uitstraling.

HYBRIDE TECHNOLOGIE

Renault is al meer dan 10 jaar een pionier op het gebied van elektrische voertuigen en zet zijn knowhow zoveel in om te kunnen voorzien in de behoefte aan eenvoudigere en toegankelijkere mobiliteitsoplossingen. Om aan ieders wensen tegemoet te komen heeft Renault twee typen motoren ontwikkeld: E-Tech hybride en E-Tech plug-in hybride.

E-TECH HYBRIDE-TECH PLUGIN HYBRID
ArkanaX
CapturXX
ClioX
Megane EstateX