Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

De Renault Clio en Captur zijn nu ook leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste en gunstig geprijsde versies is zo laag mogelijk, voor een zo laag mogelijke bijtelling als de auto zowel zakelijk als privé gebruikt wordt.

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

De Renault Clio Business Zen is leverbaar met de TCe 100 benzinemotor, maar ook met de TCe 100 Bi-Fuel-motor (benzine/lpg) en als uiterst efficiënte E-TECH Hybrid 140. De Renault Captur Business Zen is behalve de TCe 100 en TCe 100 Bi-Fuel ook beschikbaar met de TCe 130 GPF benzinemotor.

Specifiek voor de zeer zuinige Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid 160 is er de zakelijk aantrekkelijke Business E-TECH. Die heeft alles van de Renault Captur Business ZEN, maar dan met nog meer extra’s, waaronder volledige LED-verlichting voor en achter, 10” TFT instrumentencluster, Renault Multi-Sense, Renault Handsfree Card, elektronisch geregelde airconditioning en 17” lichtmetalen wielen. De Business E-TECH is beschikbaar vanaf september.

Bekijk hier alle prijzen van de Business-uitvoeringen van de CLIO
Bekijk hier alle prijzen van de Business-uitvoeringen van de CAPTUR