Zakelijke markt

Met het Renault bedrijfswagengamma en onze werkplaats kunnen wij u een passende oplossing voor de inrichting van uw bedrijfsauto bieden. In overleg met u kunnen wij de  Renault bedrijfswagen volledig naar uw persoonlijke wensen inrichten. Voor al dit soort zaken hebben wij een Business Center bij onze vestiging in Velserbroek. Wij hebben ruime ervaring in het bedrijfswagensegment en de faciliteiten van ons center zijn volledig ingericht om uw mobiliteit te kunnen waarborgen.

Zakelijke markt

Indien u onze service en persoonlijke aandacht wilt ervaren of gewoon even ter kennismaking een kopje koffie wilt komen drinken dan bent u bij ons altijd van harte welkom!
 

LEASE VELSERBEEK GROEP

Zoals u bij ons kunt kiezen uit diverse modellen, zo kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende leasevormen. Hierdoor kunt u de leasevorm kiezen die naadloos aansluit op uw persoonlijke en zakelijk wensen, eisen en mogelijkheden.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. Verzekeringen, onderhoud en vervangende auto zijn inbegrepen.

Netto Operational Lease

Netto Operational Lease is de ideale leasevorm als u zaken zoals onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf wilt regelen.

Financial Lease

Financial Lease is een objectgebonden financiering, waarbij de auto als onderpand dient.