Renault ZE

Renault ZE

Een duurzame en verantwoordelijke maatschappij in een wereld zonder verkeerslawaai en uitlaatgassen. Dat is de wereld die Renault voor ogen heeft. Jij ook?

Bereken hoe ver je rijdt

Ontdek hoe ver je kunt gaan met de Renault ZOE. Wijzig de snelheid, kies een andere rijmodus en wijzig de temperatuur.

Renault ZE

Bereken hoe ver je kunt rijden met de Renault ZE ZOE >

Voordelen van Renault Z.E.

Elektrisch rijden moet je zelf ervaren. Alleen dan merk je hét grote verschil met een benzine- of dieselmotor. Vanaf nu rijd je stil, schoon en voordelig en laad je thuis je auto op. De toekomst van elektrisch rijden, begint nu. Volgens een analyse van TNO is elektrisch rijden duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Met een elektrische auto kies je eenvoudig voor zonnestroom en/of windstroom. De uitstoot per kilometer is dan nagenoeg nihil.

RENAULT Z.E. OPLAADMOGELIJKHEDEN

Het opladen van een elektrische auto is net zo eenvoudig als het voltanken van een auto die op benzine of diesel rijdt. Eenmaal aangesloten op een laadpunt zorgt de auto zelf voor een volle batterij. Opladen is overal mogelijk: thuis, bij de supermarkt of langs de snelweg: waar u maar wilt.

Het laden thuis komt uit op circa 22 cent per kWh (goed voor 5 tot 7 kilometer rijden). Veel bedrijven vergoeden de laadkosten thuis. Grootverbruikers (vanaf 3 keer 80 ampère) betalen 7 cent per kWh. In dat geval rijdt u dus elektrisch voor maar één cent per kilometer. Elektriciteitsprijzen variëren per aanbieder en veranderen periodiek.

Voor het laden bij een openbaar laadpunt zijn verschillende abonnementsvormen. Meer info vindt u op de onderstaande website.
www.oplaadpalen.nl

De elektrische auto’s van Renault op een rij