Renault Twizy, Plug into the positive energy

Je hoeft niet langer op de toekomst te wachten. De Renault Twizy is een superwendbare vrije vogel die VANDAAG NOG je leven in de stad verandert. Deze elektrisch aangedreven auto biedt bescherming, comfort en maximale bewegingsvrijheid. De Twizy staat voor energie, openheid, plezier en lef. Met zijn innovatieve design geeft de Renault Twizy een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie. Voor de Renault Twizy heb je een rijbewijs-B nodig, maar voor de Twizy45 volstaat een bromfietsrijbewijs (vanaf 16 jaar). Laat de energie stromen met de Twizy.

De ultieme stadsauto

De Renault Twizy is uniek – en dat geldt zeker ook voor zijn design. De Twizy heeft vormen die je nooit eerder hebt gezien. Bepalend voor deze vormen is de functie: bescherming zonder dat die je vrijheid beperkt. De switchblade deuren openen verticaal en zijn ideaal in de drukke straten van de stad. En kijk eens omhoog: het panoramisch dak van de Twizy biedt vrij uitzicht op de stad.

Een open geest

Met de Renault Twizy beweeg je je op een hele nieuwe manier door de stad… Een gevoel van delen en uniek zijn dat mensen bindt. Door het open ontwerp zit je beschut, maar je blijft toch in direct contact met de omgeving. 100% rijplezier en een belevenis op zich… Exclusief voor Twizy-rijders!

Waar kan ik parkeren? Overal! Laat je niet langer tegenhouden om te gaan en te staan waar je wilt, want de Twizy neemt zo weinig ruimte in, dat je altijd wel een parkeerplekje vindt. Sta op, strek je armen uit, meer ruimte heb je niet nodig om een Twizy te parkeren. Wat zal ik aantrekken? Wat je maar wilt, want in de Twizy zit je droog. Wie neem ik mee? Kies verstandig, want met zijn twee zitplaatsen zorgt de Twizy voor een intieme sfeer. Het is zo ontspannen rijden dat je zomaar een onvergetelijke avond hebt! Dat is de magie van de Twizy!

Leve de stad…

Elektrisch … wie wil er geen schone lucht inademen? Stil … voor minder stadslawaai. Compact … dus het verkeer stroomt beter door. De Twizy is gebaseerd op een paar eenvoudige, maar gewaagde ideeën en op tien jaar toegepast onderzoek naar schone energie. Met de Twizy biedt Renault een auto die het leven in de stad leuker maakt dan ooit tevoren.

Dynamisch, maar maatschappelijk verantwoord

Opladen van de batterij? Supereenvoudig! Open het klepje aan de voorzijde en trek het snoer uit. Je kunt de Twizy op elk regulier 230-volt stopcontact aansluiten, bijvoorbeeld van je garage, in een parkeergarage in de stad, bij een winkel of in je eigen voortuin … In maximaal 3,5 uur* is de batterij volledig opgeladen. Bovendien zorgt de automatische versnellingsbak ervoor dat de Twizy zuinig rijdt. Zoals in het hele Z.E.-gamma van Renault laat de econometer op het dashboard zien hoever je nog kunt rijden: zo weet je altijd waar je aan toe bent.

*Bij temperaturen rond of onder het vriespunt is de oplaadtijd langer en de actieradius kleiner. Temperaturen ver onder het vriespunt beperken de hoeveelheid opgeslagen energie in de batterij en dus ook de actieradius. We adviseren waar mogelijk te kiezen voor oplaadlocaties en parkeerplaatsen met een gegarandeerde temperatuur boven nul.