Renault Twingo, go anywhere, go everywhere

De Renault Twingo is een compacte stadsauto met een wereld aan mogelijkheden. Met zo’n uitgebreide uitrusting verveel je je geen moment. Welke opties passen bij jou?

De stad wordt jouw speelplaats!

Doorkruis de stad! De compacte en wendbare Renault Twingo is gemaakt voor de stad. Parkeren wordt een fluitje van een cent: de Twingo is maar 3,59 m lang, heeft een draaicirkel van slechts 4,3 m, en is voorzien van rear park assist-technologie en een achteruitrijcamera!

Verbonden met je dagelijkse leven

Vereenvoudig je connectiviteit! Sluit je Smartphone aan op het EASY LINK multimediasysteem en luister met behulp van Android AutoTM of Apple CarplayTM naar je favoriete muziek of navigeer met Google MapsTM naar je favoriete restaurant. Het EASYLINK-systeem in de nieuwe Twingo past zich aan jouw levensstijl aan.

De Renault Twingo heeft een modern jasje aan. Deze stijlvolle stadsauto is compact en voorzien van een ruime hoeveelheid innovaties. Een waardige opvolger in de reeks stadsauto’s van Renault. En bovendien: een auto die naar je eigen wensen is vorm te geven.

De nieuwe Twingo voor het eerst beschikbaar als 5-deurs, echter door de verborgen handgrepen achter oogt de nieuwe Twingo als een sportieve 3-deurs. Daarnaast is de motor achterin geplaatst, Hierdoor was het mogelijk om de wielbasis te vergroten en zo nog meer binnenruimte te creëren. Daarnaast is door de wielen op de uiterste hoeken van de auto, de nieuwe Twingo extreem wendbaar en dynamisch te rijden.

Minder CO2-uitstoot, nog meer rijplezier

Door middel van een combinatie van innovatieve technieken zorgen de nieuwe motoren voor een revolutie in het energieverbruik en uitstoot. De nieuwe Twingo combineert efficiënte verbruik- en uitstootcijfers met oneindig veel rijplezier. De nieuwe Renault Twingo is leverbaar met de keuze uit 2 dynamische en zuinige motoren. De SCe 70 Stop & Start en de Energy TCe 90 Stop & Start. Beide 3-cilinder motoren leveren efficiënte acceleratie en comfort bij elke snelheid, waarbij de turbo van de Energy TCe 90 Stop & Start extra sportiviteit biedt.

Design & gemak

Het kiezen van de carrosseriekleur is de oudste vorm van personaliseren en daarom waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen. De nieuwe Renault Twingo is leverbaar in 7 uitdagende kleuren die een bijdrage leveren aan het personaliseren van de auto. Naast de carrosseriekleuren is de nieuwe Renault Twingo verder te personaliseren met een breed scala van wieldoppen en lichtmetalen wielen. De nieuwe Twingo is uniek in elk detail, van het design tot de uitrusting. Daarnaast is het nog mogelijk om de auto te customizen. Er zijn verschillende delen van de auto aan te passen, om zo een unieke, persoonlijke nieuwe Twingo samen te stellen.