Renault Twingo, never too much

De Renault Twingo biedt met zijn nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16″ lichtmetalen wielen ‘Monega’ (optioneel) een chique en moderne uitstraling meegekregen. Zelf verder stylen kan met de nieuwe kleuren en een nieuwe striping.

Het interieur is ruimtelijk, licht met heldere kleuren. Gebruik de aanpassingspakketten om het interieur geheel aan jouw wensen aan te passen. Er is volop ruimte voor originaliteit.

Thuis in de stad

Dankzij de uitzonderlijk kleine draaicirkel van 9,1 meter parkeer je zelfs op de krapste plaatsen. Fileparkeren wordt vanaf nu een fluitje van een cent.

Dankzij de stille en efficiënte motoren rijd je met net zoveel rijplezier in de stad als daarbuiten. De automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling is ideaal voor ritten in het centrum.

Vanaf nu ben je altijd verbonden

Dankzij het ingebouwde EASY LINK multimediasysteem met 7” touchscreen is je gloednieuwe TWINGO de perfecte bijrijder. Koppel je smartphone en gebruik je favoriete apps via het ingebouwde scherm via Android Auto of Apple CarPlay*.

Met de R&GO-app navigeer je eenvoudig naar je bestemming. Ook houd je je rijstijl in de gaten, verander je van muziek en bedien je je telefoon in alle veiligheid.

De nieuwe Renault Twingo, wat een schoonheid. Vernieuwd front, chromen accenten en kleuraccenten die je zelf kunt kiezen: hij is echt onweerstaanbaar. Direct herkenbaar aan de C-vormige LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten. De ‘C’ van chique! Verrassend en elke dag weer verleidelijk. De nieuwe Renault Twingo biedt een breed scala aan kleuren en striping en tal van mogelijkheden om hem aan jouw persoonlijkheid aan te passen. Naturel, actief, modebewust of vol glamour, de nieuwe Renault Twingo is net als jij: elegant in alle omstandigheden.

Omdat elk detail telt, blinkt de nieuwe Renault Twingo uit door ergonomie en design. Het interieur is harmonieus, van de vernieuwde middenconsole tot de nieuwe verchroomde versnellingspookknop. Dankzij personalisatiepakketten in nieuwe kleuren kun je de afwerking en aankleding zelf bepalen. Geef je leven kleur: jouw kleuren.

Compacte stadsauto

Dankzij de vijf deuren, 50/50 neerklapbare achterbankleuning, vlakke vloer en 2,31 m aan laadlengte zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Met de nieuwe, slimme opbergmogelijkheden* profiteer je altijd van de beste oplossing! Alles heeft een eigen plekje, van je waterflesje tot je laptop … De bagageruimte is daarnaast enorm praktisch: de vlakke ondergrond heeft een ideale hoogte.

Rij met totale gemoedsrust

De gloednieuwe Renault Twingo is heel praktisch voor alledaagse ritten, zonder in te leveren op de veiligheid. Lane Departure Warning, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, elektronische stabiliteitscontrole (ESC) en front- en zij-airbags … Rij volkomen veilig met de gloednieuwe Renault Twingo!