Renault Talisman, prachtige momenten in het vooruitzicht

Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur maken de Talisman tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten.

Uw beleving gaat nog verder

Met de Talisman op weg naar een wereld vol innovaties. Dankzij het exclusieve MULTI-SENSE®-systeem kiest u de rijbeleving die past bij uw stemming. Neem strakke bochten met het 4CONTROL®-chassis in combinatie met de Electronic Damper Control: uniek in het segment. Bedien de belangrijkste functies van uw Talisman vanaf het grote scherm van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem. Voel de unieke muzikale emotie van het Bose® Surround-systeem. Met de Renault Talisman is elke bestemming een aanleiding voor nieuwe sensaties.

Uw nieuwe comfortzone

Ontdek het luxe en ruime interieur dat de bestuurder en passagiers alle ruimte en comfort biedt. De elektrisch verwarmbare voorstoelen met massagefunctie nodigen u uit tot vervoer in business class-stijl. Achterin heeft u veel hoofd- en beenruimte.

De Renault Talisman: nu al een stijlicoon. Met zijn elegante, krachtige stroomlijn, verfijnde interieur en kenmerkende verlichting, is de Renault Talisman met recht een zeer geslaagd ontwerp te noemen.

Afspiegeling van een sterke persoonlijkheid

Elk detail weerspiegelt zijn persoonlijkheid. Het design van de Renault Talisman blinkt uit in elegantie door zijn 19″ lichtmetalen wielen en de finesse van het chroom op de flanken. Het design van de verlichting combineert de intense blik van de LED PURE VISION-koplampen met het onderscheidende karakter van de opvallend vormgegeven dagrijverlichting. De Renault Talisman is voorzien van vele details die zijn krachtige en moderne karakter onthullen.

Controleer de weg

De Renault Talisman heeft elke bocht onder controle. Het exclusieve 4CONTROL®-systeem met vier meesturende wielen en Electronic Damper Control zorgen voor een unieke wegligging. Het Renault MULTI-SENSE®-systeem geeft de Talisman verschillende karakters, afhankelijk van de gekozen instellingen, zodat het lijkt alsof u meerdere auto’s in één heeft. Intensiveer uw rijbeleving.