De Renault Talisman: een gevestigde waarde in een nieuwe uitvoering

Laat u verleiden door de stijl van de nieuwe Renault Talisman! De vernieuwde vormgeving zet het karakter van deze sportieve, elegante en hoogwaardige middenklasser in de verf. Opvallende kenmerken: de vernieuwde, iconische voorzijde verfraaid met een chroom, de nieuwe hightech lichtsignatuur voor en achter, de dynamische LED knipperlichten, de haaienvin antenne, de nieuwe kleuren en de nieuwe Diamond Cut lichtmetalen wielen.

Zakelijke rijders reizen eersteklas

Strakke lijnen, verchroomde accenten, hightech verlichting en een verfijnd interieur. Het uitgesproken, moderne design is kenmerkend voor de nieuwe Renault Talisman. Een stijlvolle verschijning voor de zakelijke rijder.

Onberispelijk interieur

Ranke lijnen, hoogwaardige materialen, zorgvuldig uitgewerkte details. De nieuwe Renault Talisman combineert comfort met verfijning en laat je van de bestuurdersplaats tot de zitplaatsen achterin, baden in een zee van luxe.

Veilig en comfortabel onderweg

Met de Renault EASY DRIVE rijhulp-systemen en LED Matrix Vision-koplampen ga je veilig de weg op. Wat voor een rijder je ook bent, met het MULTI-SENSE-systeem is er altijd wel een modus die bij je past. Manoeuvreer je vaak door de stad? Ontdek 4CONTROL: exclusieve vierwielaandrijving met variabele schokdemping. Zo is de nieuwe Renault Talisman nog scherper te besturen.

Altijd verbonden

Jouw nieuwe Renault Talisman heeft de meest innovatieve technologieën aan boord. Zo geniet je van Renault CONNECT: een compleet ingebouwd multimediasysteem. Via het EASY LINK 9,3” scherm en het te personaliseren 10,2” bestuurdersscherm, heb je toegang tot alle functionaliteiten en ben je altijd en overal verbonden met de wereld om je heen.