Renault Talisman Estate, de veelzijdige stationwagen

De nieuwe Renault Talisman Estate is functioneel en elegant. Een échte zakelijke gezinsauto. Het design is strak en gestroomlijnd. Dankzij de nieuwe hightech verlichting, een uitgesproken grille en verchroomde details is de voorkant indrukwekkender dan ooit.

Nu nog sportiever

De Renault Talisman Estate is het resultaat van een subtiele afweging tussen een uitgesproken exterieurdesign en een ruim en licht interieur, waar het comfort van zowel de bestuurder als de passagiers centraal staat. Met het Easy Breaksysteem en de gemotoriseerde achterklep die u op afstand kunt openen, is het een even modern als praktisch model. Net als de Renault Talisman is ook dit model uitgerust met het buitengewone 4CONTROL-chassis met vier sturende wielen en verstelbare demping, die de auto niet alleen wendbaarder en nauwkeuriger maken, maar ook stabieler en eenvoudiger te besturen bij zowel lage als hoge snelheden.

Onberispelijk interieur

Ranke lijnen, hoogwaardige materialen, zorgvuldig uitgewerkte details. De nieuwe Renault Talisman combineert comfort met verfijning en laat je van de bestuurdersplaats tot de zitplaatsen achterin, baden in een zee van luxe..

Veilig en comfortabel onderweg

Met de Renault EASY DRIVE rijhulp-systemen en LED Matrix Vision-koplampen ga je veilig de weg op. Wat voor een rijder je ook bent, met het MULTI-SENSE-systeem is er altijd wel een modus die bij je past. Manoeuvreer je vaak door de stad? Ontdek 4CONTROL: exclusieve vierwielaandrijving met variabele schokdemping. Zo is de nieuwe Renault Talisman Estate nog scherper te besturen.

Altijd verbonden

Jouw nieuwe Renault Talisman Estate heeft de meest innovatieve technologieën aan boord. Zo geniet je van Renault CONNECT: een compleet ingebouwd multimediasysteem. Via het EASY LINK 9,3” scherm en het te personaliseren 10,2” bestuurdersscherm, heb je toegang tot alle functionaliteiten en ben je altijd en overal verbonden met de wereld om je heen.