Renault Talisman Estate, take control

Met sportief elan maakt de Renault Talisman Estate de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur maken de Talisman Estate tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten.

Uw beleving gaat nog verder

Met de Talisman Estate op weg naar een wereld vol innovaties. Dankzij het exclusieve MULTI-SENSE®-systeem kiest u de rijbeleving die past bij uw stemming. Neem strakke bochten met het 4CONTROL®-chassis in combinatie met de Electronic Damper Control: uniek in het segment. Bedien de belangrijkste functies van uw Talisman Estate vanaf het grote scherm van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem. Voel de unieke muzikale emotie van het Bose® Surround-systeem. Met de Renault Talisman Estate is elke bestemming een aanleiding voor nieuwe sensaties.

Uw nieuwe comfortzone

Ontdek het luxe en ruime interieur dat de bestuurder en passagiers alle ruimte en comfort biedt. De elektrisch verwarmbare voorstoelen met massagefunctie nodigen u uit tot vervoer in business class-stijl. Achterin heeft u veel hoofd- en beenruimte.

De Renault Talisman Estate, ontworpen voor uw comfort en dat van uw passagiers, onderscheidt zich door zijn hoogwaardige elegantie. De robuuste voorkant, de gestroomlijnde motorkap, de krachtige LED-lichtsignatuur en de schuin aflopende daklijn zorgen voor dynamiek in de slanke vormgeving. De direct herkenbare Renault Talisman Estate trekt ieders aandacht.

U hoeft niet meer te kiezen tussen comfort, gemak of rijplezier

Waardeer de ruimte in de Renault Talisman Estate. Deze veelzijdige auto nodigt uit tot zowel ontspanning als avontuur. Zak heerlijk weg in de buitengewoon comfortabele stoelen. De stoelen voorin bieden vele verstelmogelijkheden. De massagefunctie, de verwarming en de ventilatie zorgen tijdens elke rit voor een ultiem gevoel van comfort. Met Multi-SENSE® kunt u uw rijmodus naar wens aanpassen en geniet u van optimaal rijcomfort dankzij de Electronic Damper Control en de 4Control®.

Uitzonderlijke opbergruimte

Er is extra aandacht besteed aan uw vakanties en weekendjes weg: de kofferruimte van de Renault Talisman Estate biedt u uitzonderlijk royale opbergruimte. De ruime opening van de bagageruimte, de lage tildrempel en de vlakke laadvloer zorgen ervoor dat u eenvoudig de bagage van de hele familie kunt inladen. Beleef nieuwe hoogtepunten.