Renault Mégane, technologie die het rijplezier verhoogt!

Harmonieuze lijnen, onderscheidende kenmerken en een verfijnde afwerking… De aantrekkelijke en dynamische nieuwe Mégane maakt een krachtig statement en toont zijn verfijnde looks en hightech interieur. Klaar om de aandacht te trekken?

Geniet van Renault EASY DRIVE-rijhulp

Rij met totale gemoedsrust! Rijhulp op de snelweg en in druk verkeer, Stop & Go Adaptive Cruise Control, actieve noodstopbekrachtiging (AEBS) met detectie van fietsers en voetgangers… Onze rijhulpsystemen staan voorop op het gebied van innovatie, verhogen de veiligheid en maken het rijden eenvoudig.

Personaliseer je rijervaring met MULTI-SENSE

Motorgeluid en reactiesnelheid, stuurgedrag, interieurverlichting en een configureerbaar bestuurdersscherm… Kies met MULTI-SENSE uit 4 verschillende modi (MySense, Eco, Comfort en Sport) en stem je rit af op je humeur en je behoeften.

Maak je ritten spannender met EASY LINK

Klaar voor een geheel nieuwe verbonden ervaring? Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem, compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™, krijg je eenvoudig toegang tot al je apps en connected services via het 9,3” centrale scherm in je nieuwe Mégane.

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Geniet van ongekend rijplezier met alle voordelen van elektrisch rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van een hybride, dankzij het oplaadbare, hybride E-TECH-aandrijfsysteem. De nieuwe Mégane is bijzonder veelzijdig dankzij de oplaadbare hybride E-TECH-technologie, met een 1.6 liter benzinemotor en 2 elektrische motoren. Profiteer voor dagelijkse van het starten in de elektrische modus en geniet van comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde respons (tot wel 65 km in de stad in volledig elektrische modus). Vakantieplannen? Rij met totale gemoedsrust en maak je tijdens lange ritten geen zorgen om de actieradius (actieradius tot 50 km bij gecombineerd gebruik).