Renault Easy Life voordeel

Vanaf € 20.390,-*
Voordeel € 3.200,-

Renault Mégane, prikkel je passie!

Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Renault Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de Mégane u uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven. Adrenaline verzekerd. Passie laat zich niet opleggen. Die beleef je.

Sterk gevoel

Een Mégane herken je in één oogopslag. Zijn altijd brandende LED-achterlichten geven hem een herkenbare signatuur. De uitgesproken wielen mogen gezien worden. Sportief, opvallend, strijdlustig. Rijden is niet meer hetzelfde. Hier staat het gevoel centraal.

Ongekend rijplezier

Met zijn dynamische uitstraling, optimale bestuurderspositie en sportieve onderstel biedt de nieuwe Renault Mégane R.S. het ultieme rijplezier. Dankzij de 4CONTROL-technologie zorgen de vier sturende wielen voor wendbaarheid en ongekende souplesse. De ophanging, afkomstig uit de stal van Renault Sport, doet de rest. Flauwe of scherpe bochten, of zelfs haarspeldbochten: de wegligging is nauwkeurig en de wendbaarheid indrukwekkend. De Renault Mégane geeft passie een nieuwe dimensie.

De Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen. De lage zitting en hoge taillelijn van de nieuwe Renault Mégane zorgen voor een perfecte balans. Bewonder de gespierde schouders en de strakke lijnen aan de geprofileerde voorzijde. Het snelle reactievermogen en het dynamische design garanderen sensationeel rijplezier.

De Renault Mégane, voor extra rijsensaties

U sterke emoties te laten beleven, u deelgenoot te maken van ongekende sensaties… de missie van de nieuwe Renault Mégane is zeer ambitieus. Met zijn 4CONTROL-technologie, dynamische motoren en ongekende modulariteit* voorziet de nieuwe Renault Mégane in al uw behoeften. Het Renault MULTI-SENSE® systeem vervult uw verlangens, de rijhulpsystemen geven u extra zekerheid. U hoeft alleen maar even het Renault R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem aan te tippen, en u bent koning van de weg

Hightechbeleving

Neem plaats. Alles is aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. De digitale teller voor u geeft in kleur de door u gekozen rijstijl weer. Pontificaal op de middenconsole bevindt zich het grote 8,7” R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem in portrait formaat, klaar om als copiloot te fungeren. Voor u verschijnen meldingen op de inklapbare head-up display. De aluminium pookknop laat u schakelen met een extra sportief gevoel. De Renault Sport-sfeer zorgt voor intense sensaties. Start de motor!