Renault Mégane Estate, prikkel je passie

Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Renault Mégane Estate met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de Mégane u uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven. Adrenaline verzekerd. Passie laat zich niet opleggen. Die beleef je.

Een elegant design

De Renault Mégane Estate is bijzonder stijlvol met zijn evenwichtige afmetingen, goede rijhoogte, verleidelijke rondingen, precieze lijnen, 3D-verlichting voor en achter en geïntegreerde dakdragers van geanodiseerd aluminium.

Laat je vervoeren

Ga lekker zitten en geniet. Onze ontwerpers en experts op het gebied van ergonomie hebben hun expertise gecombineerd om ervoor te zorgen dat jij geniet van comfort en welzijn.

Met zijn dynamische uitstraling, optimale bestuurderspositie en sportieve pedalen biedt de nieuwe Renault Mégane Estate het ultieme rijplezier. Dankzij de 4CONTROL-technologie zorgen de vier sturende wielen voor wendbaarheid en ongekende souplesse. De ophanging, afkomstig uit de stal van Renault Sport, doet de rest. Flauwe of scherpe bochten, of zelfs haarspeldbochten: de wegligging is nauwkeurig en de wendbaarheid indrukwekkend. De nieuwe Renault Mégane Estate geeft passie een nieuwe dimensie.

Hightechbeleving

Neem plaats. Alles is aanwezig om u een ongekende rijervaring te bieden. De digitale teller voor u geeft in kleur de door u gekozen rijstijl weer. Pontificaal op de middenconsole bevindt zich het grote 8,7” R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem in portrait formaat, klaar om als copiloot te fungeren. Voor u verschijnen meldingen op de inklapbare head-up display. Achter het stuur, bij uw vingertoppen, bevinden zich twee flippers waarmee u razendsnel kunt schakelen. De Renault Sport-sfeer zorgt voor intense sensaties. Start de motor!

Nieuwe dimensie

Het interieur wordt gekenmerkt door kwaliteit en harmonie. De ruime cabine, de perfecte afwerking en het comfort vergroten het rijplezier. Met zijn grote open dak mag de nieuwe Mégane Estate de zon tot zijn vrienden rekenen. Het ritme van het Bose® premium audiosysteem versterkt het verlangen om de weg op te gaan. Het raffinement is onderdeel van de beleving.