Renault Rendez-vous Dagen

Renault Rendez-vous Dagen

Vanaf € 27.490,-*
Nu tijdelijk 4 jaar gratis onderhoud én verlengde garantie t.w.v. € 2.000,-

Renault Mégane Estate, de elegante en modulaire stationwagen

Met zijn gestroomlijnde flanken, robuuste schouders, hightech cockpit en geraffineerde details, blijft de nieuwe Mégane Estate trouw aan zijn imago van stationwagen, met een combinatie van stijl en veelzijdigheid.

Pas de ruimte in de auto aan

Met zijn aanpasbare bagageruimte, langste laadruimte in dit segment en talrijke opbergruimtes combineert de nieuwe MEGANE Estate comfort, stijl en gebruiksgemak. Hij staat altijd voor je klaar!

Deel de ruimte naar eigen wens in

Ga lekker zitten en geniet. Onze ontwerpers en experts op het gebied van ergonomie hebben hun expertise gecombineerd om ervoor te zorgen dat jij geniet van comfort en welzijn.

Haal alles uit de naar wens in te delen laadruimte

Met zijn ruime bagageruimte (maximaal 563 liter), recordlaadlengte (2,7 meter) en slimme opbergruimtes voorziet de nieuwe MEGANE Estate in al je behoeften en weet hij al je verwachtingen te overtreffen!

E-TECH PLUG-IN HYBRID

De nieuwe MEGANE Estate is bijzonder veelzijdig dankzij de oplaadbare hybride E-TECH-technologie, met een 1.6 liter benzinemotor en twee elektrische motoren. Profiteer voor dagelijkse ritten van het starten in de elektrische modus en geniet van comfortabele, stille ritten met een ongeëvenaarde respons (tot wel 65 km in de stad in volledig elektrische modus). Vakantieplannen? Plan lange ritten zonder je zorgen te maken over de elektrische actieradius (maximaal 50 km bij gecombineerd gebruik).