Mégane Estate E-TECH Plugin Hybrid, driving pleasure renewed

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder je zorgen te maken over het brandstofverbruik. Je nieuwe Mégane Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km. Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder je actieradius te beperken (tot wel 50 km van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kun je 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie… De nieuwe Mégane Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1.6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Multisense

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is.

Laadkabels

Maak opladen nog eenvoudiger! Of je nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent… programmeer de laadbeurt via je MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met je eigen kabel thuis (10A).

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.