Renault Kangoo Z.E. 100% bedrijfswagen 100% elektrisch

De Renault Kangoo Z.E. is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van 270 km volgens NEDC. De Renault Kangoo Z.E. wordt speciaal afgestemd op de behoeften van je bedrijf en maakt je ritten een stuk plezieriger. Het nieuwe Renault-logo staat trots op de robuuste en expressieve voorkant en verbergt op slimme wijze de klep voor elektrisch opladen.

Op maat gemaakt

De Renault Kangoo is volledig aan te passen naar uw zakelijke wensen. Met de verschuifbare dakklep wordt het eenvoudig om af en toe extra lange voorwerpen te vervoeren. De laadruimte is vlak en de wielkasten nemen minimale ruimte in. Hierdoor is het mogelijk de lading optimaal te vervoeren. Een derde zitplaats maakt het mogelijk om een extra persoon te vervoeren. Dit kan net het veschil maken om alle personen in een keer op de plaats van bestemming te brengen.

High-Tech uitgerust

Uw mobiele kantoor richt u zelf in. De Kangoo is voorzien van de laatste systemen en technieken, verschillende indelingsmogelijkheden in het interieur, slimme opbergvakken en optioneel een ingebouwd multimedia system met parkeercamera. Aan alles is gedacht om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken.

Het wagenpark van uw bedrijf is een investering die verstandig beheerd moet worden. Met drie lengtes en talrijke ombouw mogelijkheden en configuraties, biedt het Kangoo gamma alle oplossingen om een efficient wagenpark samen te stellen. Daarbij kunt u de co2-uitstoot en het verbruik aanzienlijk verlagen door te kiezen voor de efficiente ENERGY verbrandingsmotoren gecombineerd met de volledig elektrische Kangoo Z.E. versie.

Doelgericht werken

Een snelle levering begint met het bepalen van de beste route. Met Renault R-LINK zoekt u uw bestemming, controleert u het rijbereik (elektrische Kangoo Z.E.), bepaalt u de handigste route zonder files en kondigt u handsfree uw komst aan. De Kangoo Z.E. is stil en milieuvriendelijk, dus het stadscentrum blijft altijd toegankelijk! In de Kangoo & Kangoo Z.E. past tot 4 m³ lading en beschikt u standaard over een nuttig laadvermogen van 650 kg, tot 800 kg optioneel. In het dashboard zit een handig A4-opbergvak voor uw documenten.

Innovatief en praktisch

Als boegbeeld van Renault is de volledig elektrische Kangoo Z.E. in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Met achterdeuren die 180° geopend kunnen worden en een laadlengte tot ruim 2 meter, biedt de Kangoo Z.E. optimaal laadvolume zonder uitstoot.