Renault Grand Scénic, de nieuwste generatie familieauto

Met grensverleggende proporties en vloeiende lijnen, heeft de Renault Grand Scénic een eigentijdse uitstraling. Met zijn 20 inch wielen, aluminium dakrailing*, two-tone kleurstelling* en LED PURE VISION koplampen is de Renault Grand Scénic de nieuwe benchmark voor stijlvol personenvervoer.

Bewonder het prachtige profiel

Dankzij zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand Scénic overal op. De auto wordt standaard geleverd met grote 20″ wielen en heeft aluminium dakdragers met een matte afwerking, verticale achterlichten met een 3D-effect en twee kleuren … wat wilt u nog meer?

comfortabel in stijl

Om het de bestuurder en de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken, biedt de Renault Grand Scénic een overdadig gevoel van ruimte. De panoramische voorruit biedt volop licht in het interieur en met het optionele panoramadak waan je je in een rijdende openluchtvoiture. Je zit perfect in de comfortabele stoelen met mooie bekleding en het head-up display geeft je alle informatie die je nodig hebt voor een veilige en rustgevende rit zonder je ogen van de weg te halen. De reis is de bestemming.

Bij Renault blijven we nieuwe dingen bedenken en u verbazen. En altijd met een goede reden: voor comfort, met een interieur dat (vrijwel) onbeperkt kan worden aangepast. Voor veiligheid, met functionele en nuttige hulpmiddelen voor het rijden. Voor een gepersonaliseerde rijervaring. En om te genieten, met het exclusieve Bose®-geluid. Dat zegt genoeg. Ervaar het zelf.

Ruimte en vrijheid

De Renault Grand Scénic geeft een geheel nieuw gevoel van ruimte: comfortabel, ruim en naar eigen wens modulair in te delen. Zijn optionele zeven zitplaatsen bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De verschuifbare 1/3–2/3 gedeelde achterbank op de tweede zitrij is net als de afzonderlijke stoelen op de derde zitrij met een One-touch folding functionaliteit wegklapbaar. De laadruimte wordt zo meer dan 718 liter
2 met een vlakke laadvloer.

intuïtieve bediening

Vanaf het R-link 2 8.7” portrait touchscreen kies je eenvoudig één van de vijf rijmodi en één van de vijf kleuren die beschikbaar zijn in multi-sense. Gebruik je favoriete apps veilig tijdens het rijden met Android AutoTM of Apple CarPlayTM. Bedien de 3D-navigatie en voer telefoongesprekken zonder de handen van het stuur te halen.