Renault Grand Scénic, de nieuwste generatie familieauto

Autorijden is fantastisch – in het nieuwe, post-MPV-tijdperk óók voor gezinnen. In de nieuwe generatie Renault Grand Scénic vindt u overal innovatie. Of het nu het volledig vernieuwde, verleidelijke design is, of het ingenieuze, flexibele interieur dat kan worden aangepast aan de behoeften van het gezin. Of de toepassing van de nieuwste technologieën van Renault, voor nog meer comfort, rust en connectiviteit tijdens het rijden. Om aan de behoeften van het gezin van vandaag en morgen te voldoen, heeft Renault de Scénic opnieuw uitgevonden.

Bewonder het prachtige profiel

Dankzij zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de nieuwe Renault Grand Scénic overal op. De auto wordt standaard geleverd met grote 20″ wielen en heeft aluminium dakdragers met een matte afwerking, verticale achterlichten met een 3D-effect en twee kleuren … wat wilt u nog meer?

Profiteer van het modulaire en ruime interieur

Met de nieuwe Renault Grand Scénic worden uw reizen eenvoudiger. Gebruik de intuïtieve voorzieningen om uw dagelijkse leven te vergemakkelijken. Ga lekker zitten in de comfortabele stoelen. Het schuim met extra dichtheid biedt uitzonderlijk comfort. De optionele 8-voudige elektrisch verstelbare voorstoelen met massagefunctie voorin bieden optimaal comfort. Dankzij de driedelige voorruit biedt de nieuwe Renault Grand Scénic u een panoramisch beeld van de weg. U ziet niets meer over het hoofd!

Bij Renault blijven we nieuwe dingen bedenken en u verbazen. En altijd met een goede reden: voor comfort, met een interieur dat (vrijwel) onbeperkt kan worden aangepast. Voor veiligheid, met functionele en nuttige hulpmiddelen voor het rijden. Voor een gepersonaliseerde rijervaring. En om te genieten, met het exclusieve Bose®-geluid. Dat zegt genoeg. Ervaar het zelf.

Ruimte en vrijheid

De Renault Grand Scénic geeft een geheel nieuw gevoel van ruimte: comfortabel, ruim en naar eigen wens modulair in te delen. Zijn optionele zeven zitplaatsen bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De verschuifbare 1/3–2/3 gedeelde achterbank op de tweede zitrij is net als de afzonderlijke stoelen op de derde zitrij met een One-touch folding functionaliteit wegklapbaar. De laadruimte wordt zo meer dan 718 liter en heeft een volledig vlakke laadvloer.

Persoonlijke assistentie

De Renault Grand Scénic helpt u in alle situaties. De Hill-Start Assist vergemakkelijkt het wegrijden. De ‘LED PURE VISION’ koplampen maakt rijden in het donker veiliger: bij het naderen van voor- en tegenliggers schakelt het grootlicht automatisch naar dimlicht, en met de actieve bochtenverlichting heeft u een nog beter zicht. Met ESC (Elektronische Stabiliteits Controle met tractiecontrole) en ABS (Anti Blokkeer Systeem met remkrachtassistent) houdt u de controle over uw auto, ongeacht de grip op de weg.