Renault Espace, een nieuw tijdperk breekt aan

Alles wordt anders met de Renault Espace. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover eigenschappen benadrukken en definiëren de elegante stijl van deze unieke auto. De Espace nodigt uit tot nieuwe inzichten.

Veelzeggende momenten

De Renault Espace toont passie voor design, tot in de kleinste details. Met de LED PURE VISION koplampen heeft u de stad in uw greep. De wielen en chroomdetails op het exterieur accentueren zijn krachtige rondingen. Het elan van een crossover, herkenbaar in ieder detail.

Ontdek het overweldigende plezier

Het ontwerp van de Renault Espace is geïnspireerd op het luxe interieur van een privéjet, waardoor u meteen zin in reizen krijgt. Het comfort van de stoelen, heel veel licht, kwalitatief hoogwaardige materialen en een warme en innovatieve uitstraling… Een visionaire stijl die al uw zintuigen prikkelt.

Schitterende lijnen, krachtige rondingen, robuust en vloeiend design: de Renault Espace is een echte crossover. De ultieme belichaming van elegantie en verfijning!

Ontworpen om uw zintuigen te prikkelen

Intens rijplezier zoals u dat wenst. Design en technologie vormen één geheel en strelen uw al uw zintuigen voor nog meer rijplezier. Met alle belangrijke functies binnen handbereik, inclusief het R-Link multimedia- en navigatiesysteem en Renault Multi SENSE®, kunt u de rijbeleving en de ambiance aan boord personaliseren. Het voelt alsof u in een cockpit zit waar u alles onder controle heeft.

Rijden met gevoel

De Espace is uitgerust met het exclusieve Multi-SENSE® -systeem, waarmee u het rijgedrag van uw auto kunt aanpassen aan uw stemming. Van maximaal comfort tot uiterst sportief. U bepaalt wat er gebeurt – op elke moment en bij elke snelheid. Renault Multi-SENSE® stemt de diverse systemen in de Espace feilloos op elkaar af om het rijplezier en het comfort te vergroten, zoals het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de ambianceverlichting in het interieur en het sfeergeluid dat u kan selecteren en personaliseren. Vijf verschillende modi staan garant voor vijf unieke rijervaringen.