Renault Clio, nóg onweerstaanbaarder

De charmes van de Renault Clio met zijn sensuele rondingen zijn onweerstaanbaar. De nieuwe grille en het ongekende lichtdesign geven de voorkant een nog stoerdere uitstraling. Geen ander model in zijn klasse bezit zoveel persoonlijkheid. Met de Clio wordt elke dag intenser.

Elke dag betoverd worden

Intrigerend, verleidelijk, innovatief – laat je betoveren door de Renault Clio. Het nieuwe lichtdesign met de LED Pure Vision-koplampen is een echte blikvanger. Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17” wielen het dynamische silhouet. Voor de Clio is elk detail belangrijk.

De Renault Clio toont zijn mogelijkheden

De Renault Clio is niet alleen verleidelijk. De techniek en het comfort aan boord zorgen voor nieuwe sensaties. Ontdek de innovatieve en intuïtieve online voorzieningen van het R-LINK multimedia en navigatie-systeem en ervaar de fantastische muzikale kwaliteit van Bose®. Je kunt gebruikmaken van hulpsystemen als Easy Park Assist en kiezen uit een breed aanbod van zuinige, krachtige motoren.

Met de nieuwe Renault Clio is het liefde op het eerste gezicht. Uitgesproken en verfijnd en helemaal aan te passen aan jouw visie op elegantie. Stap in het stijlvol ingerichte interieur en laat je meevoeren op een reis vol plezier. Maak je leven gemakkelijker. De nieuwe Renault Clio is een slimme auto die beschikt over verschillende geïntegreerde technologieën die je tijdens het rijden bijstaan. Met de nieuwe generatie rijhulpsystemen behoort rijstress in de stad tot het verleden. Je hoeft alleen nog maar te genieten.

Een unieke auto naar je eigen smaak

Bij de Renault Clio is het liefde op het eerste gezicht. Met het personalisatieaanbod creëer je een eigen unieke stijl. Stel je Clio naar wens samen met een panoramisch glazen dak of andere details in de afwerking aan de buitenkant. In het interieur zijn de bekleding, het dashboard, de omlijsting van de ventilatoren en versnellingspook naar eigen smaak aan te passen. Creëer je eigen unieke leefwereld voor dagelijks comfort.

Gevoel voor detail

De verfijnde bekleding, het lederen stuurwiel en de exclusieve afwerking bepalen de sfeer van het comfortabele interieur. Beleef tijdens elke rit deze uiterst verleidelijke ambiance.