Tijdelijk 5 jaar garantie op een nieuwe Renault Bi-Fuel model

Dat betekent 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten en daardoor 5 jaar lang maximale zekerheid. Op de nieuwe Bi-Fuel modellen CLIO en CAPTUR krijg je nu 3 jaar extra garantie. Zo worden de garantiewerkzaamheden altijd uitgevoerd door ervaren Renault-technici en bij herstel gebruiken zij alleen echte Renault-onderdelen. Koop jij tussen 2 juni 2020 en 2 september 2020 een nieuwe Renault CLIO of CAPTUR? Dan profiteer jij van éxtra zekerheid. En daarnaast ontvang je kosteloos Renault Route Service in (bijna) geheel Europa. Kortom, een zorgeloos cadeau van Renault!

Renault Bi-Fuel

Wat is Bi-Fuel?

De Bi-Fuel modellen van Renault starten op benzine en schakelen dan automatisch over op LPG. Op deze manier kun je direct geld gaan besparen. Want elke kilometer die jij rijdt, scheelt uiteindelijk in de kosten. Vanaf 5.000 kilometer per jaar rijd je voordeliger in een Renault Bi-Fuel model. Zeker als je veel kilometers moet maken, is het dus zeer aantrekkelijk.

Waar zit de LPG-tank?
De LPG-tank zit standaard op de plaats van het reservewiel. Zo verlies je geen kofferbakruimte. De LPG-tank is solide en veilig ingebouwd.

Waarom is het goedkoper om op LPG te rijden?

Door de iets hogere motorrijtuigenbelasting en het iets hogere brandstofverbruik, lijkt rijden op LPG duurder. Maar dat is het niet. LPG is een veel goedkopere brandstof. Het verschil met benzine is ongeveer 1 euro per liter. Dat komt omdat er een lagere accijns over wordt geheven. Daarom geldt: na 5.000 kilometer per jaar is het Bi-Fuel model goedkoper dan rijden met de benzineversie van dit model.

Renault Bi-Fuel