Doe nu de Renault Zomercheck

Bereid je voor op de zomer! Wij staan voor je klaar, ook nu! Kom langs, zorg dat je auto klaar is voor de zomer en maak kans op een jaar langs vakantie bij Center Parcs!

Zomercheck

Bij Renault Velserbeek staan we voor je klaar, ook nu!

De zon schijnt en de vrijheid lonkt. Deze zomer voelen wij allemaal meer dan ooit tevoren de behoefte er weer op uit te trekken!

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat je Renault er in ieder geval helemaal klaar voor is! Je bent van harte welkom om langs te komen voor onderhoudswerkzaamheden, reparatie, schade of natuurlijk de Zomercheck.

Wanneer je Renault bij ons langskomt in de werkplaats, maak je kans op een jaar lang vakantie bij Center Parcs! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je factuurnummer doorgeven op my.renault.nl.

Uiteraard volgen wij de RIVM-richtlijnen op om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Extra voordelen na een bezoek aan de Renault-dealer:

Zomercheck

Maak kans op een jaar lang vakantie bij Center Parcs!

  • Breng je auto langs in onze werkplaats
  • Ga naar my.renault.nl
  • Log in of word lid
  • Geef je factuurnummer door

Je maakt kans op deze fantastische prijs! Begin september trekken wij de winnaar.

Zomercheck

Tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten!

Laat je ook de Zomercheck uitvoeren, dan ontvang je een activatiecode en profiteer je van kortingen tot 70% op de beste deals voor binnen en buiten. Zo vaak als je maar wilt!

Tijdens de Zomercheck controleren we je Renault op 10 vitale punten. Ben je lid van My Renault+, dan is de Zomercheck zelfs helemaal gratis!

Controlepunten Zomercheck:
Banden, remmen, ruitenwissers, verwarming, carrosserie, uitlaat, vloeistoffen, verlichting, stuurinrichting en elektrisch systeem incl. accu.

Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 juni t/m 21 augustus 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Actie ‘Tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten‘: alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de activatiecode (op=op) t/m 31 oktober 2020 via renault.nl/zomeruitjes. Actie ‘Een jaar langs gratis vakantie bij Center Parcs’: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt in september 2020 een winnaar getrokken die gedurende een jaar recht heeft op drie keer een verblijf bij Center Parcs. Actie: 10% korting op Renault Route Service+ is geldig bij online aanvragen van 1 juni t/m 30 september 2020. Bij Renault Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar.