Ga fris en relaxed op weg

Ook als het buiten weer warmer wordt, wil je fris op weg. Want dat is niet alleen prettiger, maar ook veiliger en wel zo relaxed.

Airco check

Met de GRATIS Airco Check weet je hoe fris je Renault is

Wij kennen je auto als geen ander. Daarom kun je bij ons de Airco Check laten doen. We controleren de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend!

Tip: wist je dat we een speciaal anti-allergiefilter kunnen leveren? Ideaal als je gevoelig bent voor pollen!

Ook relaxed: dagje wellness CADEAU*

Kies je nu voor Airco onderhoud, dan krijg je een dagje wellness cadeau*! Zo gaan jij en je Renault weer helemaal fris en relaxed op weg.

Is je airco dan toch toe aan onderhoud?

Dan profiteer je nu tijdelijk van deze actieprijzen:

Airco Check nú GRATIS

Werking en temperatuur controleren

Airco Reiniging voor € 39,-

Werking en temperatuur controleren
Visueel controleren van conditie leidingen
Reinigen (desinfecteren)
Optioneel: vervangen van pollenfilter

Airco Servicebeurt nu 20% korting**

Vervangen koudemiddel
Bijvullen compressorolie
Lektest uitvoeren van het systeem d.m.v. contrastvloeistof
Optioneel: vervangen van pollenfilter

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2018. Vraag je dealer naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. *Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. Je toegang tot de wellness voor één persoon kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je ‘E-ticket code’ die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Voor de uitgifte van de passen geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op renault.nl.