Twingo

Ruimtelijk & wendbaar

De nieuwe Twingo voor het eerst beschikbaar als 5-deurs, echter door de verborgen handgrepen achter oogt de nieuwe Twingo als een sportieve 3-deurs. Daarnaast is de motor achterin geplaatst, Hierdoor was het mogelijk om de wielbasis te vergroten en zo nog meer binnenruimte te creëren. Daarnaast is door de wielen op de uiterste hoeken van de auto, de nieuwe Twingo extreem wendbaar en dynamisch te rijden.

MINDER CO2-UITSTOOT, NOG MEER RIJPLEZIER

Door middel van een combinatie van innovatieve technieken zorgen de nieuwe motoren voor een revolutie in het energieverbruik en uitstoot. De nieuwe Twingo combineert efficiënte verbruik- en uitstootcijfers met oneindig veel rijplezier. De nieuwe Renault Twingo is leverbaar met de keuze uit 2 dynamische en zuinige motoren. De SCe 70 Stop & Start en de Energy TCe 90 Stop & Start. Beide 3-cilinder motoren leveren efficiënte acceleratie en comfort bij elke snelheid, waarbij de turbo van de Energy TCe 90 Stop & Start extra sportiviteit biedt.

DESIGN EN GEMAK

Het kiezen van de carrosseriekleur is de oudste vorm van personaliseren en daarom waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen. De nieuwe Renault Twingo is leverbaar in 7 uitdagende kleuren die een bijdrage leveren aan het personaliseren van de auto. Naast de carrosseriekleuren is de nieuwe Renault Twingo verder te personaliseren met een breed scala van wieldoppen en lichtmetalen wielen. De nieuwe Twingo is uniek in elk detail, van het design tot de uitrusting. Daarnaast is het nog mogelijk om de auto te customizen. Er zijn verschillende delen van de auto aan te passen, om zo een unieke, persoonlijke nieuwe Twingo samen te stellen.

Vraag offerte op maat aan >

De nieuwe Renault Twingo – Speels en volledig city-proof!

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >