Mégane Hatchback

PRIKKEL JE PASSIE

De nieuwe Renault Mégane is dynamisch en sensueel, dit model straalt. De uitgebalanceerde afmetingen en de zowel sportieve als elegante vormgeving nodigen uit om zonder aarzelen in te stappen. De lage zitting en hoge taillelijn van de nieuwe Renault Mégane zorgen voor een perfecte balans. Bewonder de gespierde schouders en de strakke lijnen aan de geprofileerde voorzijde. Het snelle reactievermogen en het dynamische design garanderen sensationeel rijplezier.

De sportieve grille en het grote verticale logo van de nieuwe Renault Mégane dragen met trots de merkidentiteit van Renault. Onze ontwerpers hebben al hun expertise ingezet om de vormgeving zo gedetailleerd mogelijk weer te geven. Dit wordt weerspiegeld in de verminderde luchtweerstand en de precieze lijnen. De verchroomde elementen aan de voorzijde geven de Mégane een hoogwaardige uitstraling en zorgen ervoor dat hij tot in de kleinste details elegantie uitstraalt. De nieuwe Renault Mégane is met zijn karakteristieke lichtsignatuur vanaf de eerste aanblik onweerstaanbaar. De Edge Light 3D-techniek (LED) en de dagrijverlichting aan de voorzijde in de vorm van een “C” geven het ontwerp extra elegantie. De lichtsignatuur aan de achterzijde doet denken aan een driedimensionale dieprode penseelstreek die de breedte van het voertuig benadrukt. Deze verlichting springt aan zodra u de motor start.

Renault Mégane Hatchback

Neem de controle over alle functies op de bestuurdersplaats

Wanneer u plaatsneemt in de nieuwe Renault Mégane, wordt u onmiddellijk omgeven door een wereld van high-tech. De bestuurdersplaats is uitgerust met een combinatie van intuïtieve technologie die uniek is in het segment. Dankzij Renault Multi-Sense® kunt u door middel van een enkele handeling uw rijervaring tot in de kleinste details personaliseren. We hebben overal aan gedacht om u buitengewone momenten te laten beleven. Klaar om plaats te nemen achter het stuur? Het inklapbare head-up display in kleur geeft binnen uw blikveld nuttige informatie weer op het gebied van: snelheid, navigatie, rijhulpsystemen… allemaal geïntegreerd zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Deze uit de luchtvaartindustrie afkomstige technologie maakt het verschil, zowel voor uw veiligheid als voor uw comfort. De nieuwe Renault Mégane dompelt u onder in een high-tech omgeving met intuïtieve hulpmiddelen die dankzij de brede middenconsole direct bedienbaar zijn vanaf uw buitengewoon comfortabele stoel. Bewonder het strak vormgegeven dashboard en de geraffineerde integratie van het 8,7″ portrait touchscreen van het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem. Vanaf dit eveneens intuïtieve scherm heeft u controle over alle functies van uw voertuig: radio, navigatie, telefoon, apps, rijhulpsystemen…

RENAULT MÉGANE GT

Renault Mégane Hatchback

Waar sportiviteit en comfort samenkomen

U wilt nog meer sportiviteit zonder aan comfort in te hoeven leveren? De nieuwe Renault Mégane beschikt over een voor het segment unieke technologie afkomstig van Renault Sport: het 4Control-systeem. Deze technologie voorziet het voertuig van vierwielsturing. 4Control berekent 100 keer per seconde de draaicirkel van de achterwielen om u op elk moment optimale stabiliteit te kunnen garanderen en u ongekend rijgenot te kunnen bieden. Het zorgt voor dynamisch en precies weggedrag op bochtige wegen en een uitzonderlijke bestuurbaarheid in stedelijke gebieden dankzij een 30% hogere reactiesnelheid van het voertuig. Het ideale compromis tussen comfort en sportiviteit!
Vraag offerte op maat aan >

Bekijk ook deze modellen

Mégane Estate

Mégane R.S.

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >