Kadjar

Nu ook met automaat

Stap in een wereld van verleiding

Vloeiende lijnen, krachtige grille, atletische vorm, innovatieve lichtsignatuur, 17″ of 19″ lichtmetalen wielen, de Renault Kadjar is creatief, robuust, sportief en gedurfd. Hij vervoert u dagelijks met kracht en elegantie naar uw bestemming. U hoeft alleen nog maar in te stappen en hij neemt u mee op avontuur…

Ga het avontuur tegemoet

De Renault Kadjar maakt het als authentieke crossover mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. Dankzij de hoge bodemvrijheid en de verschillende aandrijfopties – 4×4 en 4×2 – kunt u elke omstandigheid aan met uw Renault Kadjar. Verander de stijl, beleef nieuwe sensaties. Kies met behulp van de draaiknop voor de vierwielaandrijving en uw crossover rijdt u veilig door adembenemende landschappen. Hoge bodemvrijheid, aluminium dakrails, beschermstrips aan de zijkanten, skidplates aan de voor- en achterkant: welkom in de crossover-wereld van de Kadjar!

Een comfortabele en elegante cockpit

Comfortabel op avontuur met de Renault Kadjar en zijn royaal verlichte interieur. Panoramisch vast glazen dak (optioneel), dubbele stiksels, uiterst comfortabele stoelen, zacht aanvoelend dashboard, hoge en brede middenconsole, meters en versnellingspook met chromen rand… Verfijning tot in de details dankzij een hoogwaardige afwerking.

Geschikt voor ieder wegdek

De Renault Kadjar maakt het als authentieke crossover mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. Dankzij de hoge bodemvrijheid en de verschillende aandrijfopties – 4×4 en 4×2 – kunt u elke omstandigheid aan met de Renault Kadjar.

Veiligheid en comfort vormen het speerpunt

Eén van de doelen die we ons gesteld hebben met de Renault Kadjar is om het rijden voor u gemakkelijker, meer ontspannen en veiliger te maken. Dankzij de rijhulpsystemen kunt u veilig op weg. Uw snelheid aanpassen, uw dode hoeken controleren of eenvoudig parkeren: Autorijden was nog nooit zo simpel als met de Renault Kadjar.

R-Link 2: het beste op het gebied van on-board multimedia

Bedien uw Kadjar met uw vingertoppen. Het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem zorgt voor een rijke, intuïtieve, innovatieve rijervaring en houdt u altijd verbonden. Zijn grote 7″ scherm biedt een uitstekend gebruikscomfort. Met het touchscreen kunt u pictogrammen verslepen, met één vingerbeweging door de inhoud bladeren, in- en uitzoomen… In uw comfortabele Renault Kadjar kunt u op R-Link 2 surfen zoals dat u thuis op uw comfortabele bank met uw tablet gewend bent.

Vraag offerte op maat aan >

Inruilwaarde van uw auto

Bepaal gratis de inruilwaarde van uw auto

Voer hieronder uw kenteken van uw huidige auto in en druk vervolgens op enter.

Direct contant geld >

Renault occasions zoeken

Zoek de geschikte occasion voor u

Onderhoud en reparatie

Maak online een afspraak met de werkplaats

Plan zelf online. Zo kunt u thuis rustig kijken wanneer het u uitkomt.

Meer info >